Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Αφήνει την έδρα του στη βουλή ο Βασίλης Οικονόμου

Υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού ο Βασίλης Οικονόμου, Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αττικής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το νέο δήμου Ωρωπού.  Ικανοποίηση στην Ιπποκράτους με το άκουσμα της δήλωσης.

ΠΑΣΟΚ Στόχος η νίκη στις 8 από τις 13 περιφέρειες


Μέχρι το βράδι  αναμένεται από το ΠΑΣΟΚ η ανακοίνωση υποψηφίων σε 130 δήμους.
Στην Ιπποκράτους τώρα υπουργοί που πάνε Περιφερειάρχες.

Η  έρευση των προσώπων εκείνων που θα εξασφαλίσουν την εκλογική νίκη σε οκτώ από τις 13 Περιφέρειες της χώρας, τις οποίες δημιουργεί ο «Καλλικράτης», είναι ο στόχος της Ιπποκράτους, όπου σήμερα το μεσημέρι, Πέμπτη, διεξάγεται η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.  Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αποφασισμένος να επιστρατεύσει κορυφαία στελέχη ως υποψήφιους για τις εκλογές του Νοεμβρίου, καθώς χθες, Τετάρτη, δια του κυβερνητικού εκπροσώπου έστειλε τελεσίγραφο στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου που εμφανίζονται απρόθυμα να εγκαταλείψουν τα υπουργικά τους καθήκοντα.

Αντί αυξήσεων στο ΦΠΑ, μεγαλύτεροι φόροι στο πετρέλαιο θέρμανσης

Σενάρια κατάργησης του χαμηλού συντελεστή φορολογίας στο πετρέλαιο θέρμανσης επεξεργάζεται η κυβέρνηση σε μία προσπάθεια να βρεθούν τα έσοδα ώστε να μην μεταταχθούν όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σε συντελεστή ΦΠΑ 23%. Το γεγονός παραδέχθηκε σήμερα και ο αρμόδιος υφυπουργός, Φίλιππος Σαχινίδης, εξηγώντας ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμη αποφάσεις. 

Η χρηματοδότηση των φωτοβολταϊκών πάρκων στην ύπαιθρο είναι άμεσα συνδεδεμένη με την προώθηση των αντιαγροτικών κατευθύνσεων της ΚΑΠ

Η χρηματοδότηση των φωτοβολταϊκών πάρκων στην ύπαιθρο είναι άμεσα συνδεδεμένη με την προώθηση των αντιαγροτικών κατευθύνσεων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής για ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών και μείωση της αγροτικής παραγωγής, αναφέρει ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Δοξολογία στην Αγιά Σοφιά μετά από ….557 χρόνια!!!

Φόβοι για επεισόδια

Στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθούν σε λίγες μέρες, ανήμερα της γιορτής της Αγίας Σοφίας, πιστοί απ’ όλο τον κόσμο για να τελέσουν -μετά από πεντακόσια πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια- δοξολογία μέσα στον ιερό ναό της «μητέρας όλων των εκκλησιών». Χριστιανοί απ’ όλο τον κόσμο έδωσαν ραντεβού στις 17 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη για να πραγματοποιήσουν ένα όνειρο εκατοντάδων χρόνων.

ΑΓΡΟΤΕΣ 2000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ!!!!

Θα είμαι υποψήφιος και χωρίς το χρίσμα o ένας ...


.. ο καθένας μπορεί να μετέχει στις εκλογές ο άλλος
Με διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισαν ο Δ. Αναγνωστάκης και ο Χ.  Παγώνης όταν κλίθηκαν να απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις  σήμερα το πρωί στο Ράδιο1 στον Μάνο Παπαμακάριου, όσα είχε πει στον ίδιο σταθμό νωρίτερα  ο κ. Θ. Μπουραντάς

Αναγνωστάκης: Άφησε ανοικτό το θέμα καθόδου του στις εκλογές ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και πρόσθεσε ότι θα καταγγείλει όσους τους εμπαίζουν.

Παγώνης Ο καθένας έχει δικαίωμα να συμμετέχει στις εκλογές εγώ θα πάω μέχρι τέλος και δεν δέχομαι πιέσεις.

Ακόμη ένας Περιφερειάρχης της ΝΔ

Κλείνει τον κατάλογο των υποψήφιων περιφερειαρχών η Ρηγίλλης.
Πρίν από λίγο η ΝΔ ανακοίνωσε και το όνομα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και είναι ο πρώην Γεν Γραμματέας Περιφέρειας ο κ. Κόκκινος. Από την ΝΔ αναμένεται ακόμη μόνο ένα χρίσμα περιφερειάρχη. Το είχαμε προβλέψη; Δες http://eviapost.blogspot.com/2010/08/blog-post_1940.html

Η Κατερίνα Διαμαντοπούλου στην Κάρυστο


Την Τρίτη 31/08/2010 η Γ Γεπισκέφθηκε το Δήμο Καρύστου όπου συμμετείχαν σε ανοικτό Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε παρουσία και των Δημάρχων Στυρέων κας Σοφίας Μούτσου και Μαρμαρίου κου Μανώλη Νικόλαου καθώς και κατοίκων της περιοχής που υπέστησαν ζημιές από την πρόσφατη πυρκαγιά.

Η Αλήθεια είναι...

Ιπποκράτους Τέλος Χρόνου Χάσατε!!!
Σε ανάρτηση που δώσαμε το πρωί, πηγή μας ήταν το ράδιο 981, ειπώθηκαν πολλά από κ.κ. Αναγνωστάκη , Παγώνη , και Μπουραντά.
Πληροφορίες: όταν κατέβηκαν στην Ιπποκράτους, οι κκ. Αναγνωστάκης και Παγώνης τους είπαν:
Για την δημοσκόπηση 
Για το τρίτο πρόσωπο που έχει όνομα και είναι ο Θαν. Μπουραντάς, 
                                   Για την απόφαση αν δεν τα βρείτε μέσα σε 24 ώρες η τρίτη λύση είναι ο Μπουραντάς, γιατί κερδίζει το Δήμο και τον Δήμο δεν θέλουμε να τον χάσουμε είναι ο μεγαλύτερος δήμος της περιφέρειας και δεν θα χαθεί.
Λέτε μετά το τέλος χρόνου να ισχύει ΧΑΣΑΤΕ!!! 
Γιαυτό βγήκε σήμερα ο κ. Μπουραντάς στο ράδιο 9,81 και στον 9,65 

Μαριάς ποιό κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ

Από το πρωτοσέλιδο της Ημέρας

Και η επιτυχίες δεν έχουν τέλος


Μαριάς προς Ξυνίδη ζητώ την διαγραφή μου από το ΠΑΣΟΚ!!!

Από μέρες τα παιδιά του EVIAPOST που καλύπτουν το ΣΥΡΙΖΑ έγραψαν ότι ο κ. Μαριάς στέλεχος του ΠΑΣΟΚ  υποψήφιος  Νομάρχης του, στην Φθιώτιδα  στις προηγούμενες εκλογές, συζητά με τον κ. Τσίπρα να είναι ο εκλεκτός υποψήφιος περιφερειάρχης  του ΣΥΡΙΖΑ στην Στερεά. Σήμερα η εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ» της Λαμίας γράφει ότι ο κ. ΜΑΡΙΑΣ ζήτησε από τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ την διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ.
Γεγονός που σημαίνει ότι η πληροφορία μας βένει στο δρόμο της επιβεβαίωσης!!

Το μόνο που θέλουμε είναι να έχουμε εσάς δίπλα μας

Τρεις μήνες «Ύπαρξης» και το http://www.eviapost.blogspot.com/ μόνο επιτυχίες έχει. Πρώτοι σας δώσαμε την είδηση ότι η κ. Κ. Μπατζελή θα είναι η υποψήφια περιφερειάρχης για την Στερεά Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ.
http://eviapost.blogspot.com/2010/08/blog-post_11.html από 14-8-2010 η πληροφορία μας ήταν απόλυτη και σε πανελλαδικό επίπεδο. Πρώτοι εμείς δώσαμε τα καυτά δίδυμα των περιφερειαρχών σε όλοι την Ελλάδα.
http://eviapost.blogspot.com/2010/08/blog-post_1940.html μια ανάρτηση που έχει δεχθεί πάνω από 1500 «κτυπίματα» από όλη την χώρα. Την Κυριακή θα φανεί πόσο σωστές ήταν οι πληροφορίες μας. Πρώτοι δώσαμε την πληροφορία ότι ο κ. Παπανδρέου δεν το συζήταει και θέλει τουλάχιστον 5 γυναίκες, η εντολή ήταν σαφής.
Πρώτοι εμείς δώσαμε την πληροφορία και ενώ όλοι ανέμενα ότι ο κ. Χειμάρας στην συγκάντρωση της Χαλκίδας θα ανακοίνωνε τους ΑΝΤΙ δώσαμε την είδηση ότι υπάρχει πρόβλημα στην Φωκίδα. http://eviapost.blogspot.com/2010/08/blog-post_23.html .
Πρώτοι δώσαμε την είδηση ότι τελικά ο Νομάρχης Ευβοίας ο κ. Θ. Μπουραντάς θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας του ΠΑΣΟΚ η θέση έχει κλείσει.
Δεν αντιγράφουμε, πάντα αξιολογούμε τις ειδήσεις και σας αναφέρουμε τις πηγές δεν είναι δυνατό να έχουμε δικούς ανθρώπους σε όλα τα μέτωπα. Σεβόμενοι την δουλειά των άλλων γράφουμε την πηγή μας εφ΄ όσο κρίνουμε ότι πρέπει να έχετε την είδηση. Αν χρειαστεί γράφουμε και δικά σχόλια, άλλωστε δεν διστάζουμε να λέμε την άποψη μας.

ΕΛΗΞΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ!!!


Όπως πρώτο το eviapost.blogspost.com  έγραψε ανοικτά την Δευτέρα. Παρά την εντολή από Αθήνα να τα βρουν σε Αναγνωστάκη Παγώνη. Σήμερα ήταν καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.81 στην εκπομπή  "Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται" του Μάνου Παπαμακάριου στο ο νομάρχης κ. Μπουραντάς ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για Δήμαρχος της Χαλκίδας ακόμη και αν χάσω!!.

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΑΑΑΑ!!!!!

Οι U2 την Παρασκευή στo ΟΑΚΑ

Υπάρχουν ακόμη εισιτήρια. Θα συναντηθούν με το Πρωθυπουργό όπως έκανα με κάθε Πρόεδρο ή Πρωθυπουργό χώρας που εμφανίστηκαν;
Στην Αθήνα θα παραβρεθούν οι U2 κατά τη διάρκεια του δεύτερου σκέλους της ευρωπαϊκής περιοδείας τους "360° Tour" που σημείωσε τεράστια επιτυχία. To θρυλικό συγκρότημα επιστρέφει στη χώρα μας και για πρώτη φορά στην Αθήνα, 13 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη.
Στην Αθήνα η εξέδρα θα έχει 90 μέτρα ύψος για να μπορεί να έχει ορατότητα όλο το στάδιο και υπόσχονται μια ξεχωριστή βραδιά. Καλούν τον κόσμο να πάει στο στάδιο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Καλλικράτης με …φθαρμένα υλικά δεν γίνεται !


Η «σαπίλα» των Καποδιστριακών δήμων έπιασε στασίδι !!
Στις 7 Νοεμβρίου οι πολίτες καλούνται συμμετάσχουν σε ένα νέο θεσμό και με την ψήφο τους να εκλέξουν τους «Καλλικρατικούς » δημάρχους .Αντί να δούμε στην εκλογική διαδικασία πρόσωπα νέα άφθαρτα και ικανά που θα αναλάβουν τις τύχες των νέων διευρυμένων δήμων, βλέπουμε να πιάνουν σειρά οι «επιβήτορες» των Καποδιστριακών δήμων, άτομα τα οποία ιδίως στους μικρούς δήμους με την λογική της «οικογένειας»

Κόντρα Κεραμιδά – Δεμερτζή στο ράδιο 9,81

Κόντρα Κεραμιδά – Δεμερτζή στο ράδιο 9,81
Ο κ. Δεμερτζής, ο οποίος ήταν καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.81 στην εκπομπή "Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται" του Μάνου Παπαμακάριου. Ο κος Δεμερτζής σε ερώτημα που του τέθηκε για το διευρυμένο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων αν υπάρχει χρίσμα, απάντησε ότι πιθανόν να μην υπάρξει κανένας υποψήφιος από το χώρο της Ν.Δ. για το Δήμο.

Δεν τα βρήκαν χθες Αναγνωστάκης- Παγώνης,


Αναγνωστάκης να ηγηθώ του ψηφοδελτίου τώρα την πρώτη διετία εγώ την δεύτερη εσύ.
Η συνάντηση έγινε χθες, σύμφωνα με πληροφορίες,  ο Δημήτρης Αναγνωστάκης πρότεινε να "μοιράσουν" την τετραετία 2-2, αλλά ο κ. Χρήστος Παγώνης μόλις του έγινε αυτή η πρόταση έφυγε από την συνάντηση.

Χειμάρας στην Ριγίλλης ολοκληρώθηκε η συνάντηση για τους "ΑΝΤΙ"

Οριστηκα ο κ. Γκαβαλης "ΑΝΤΙ" στην Εύβοια.
Συνάντηση στη Ρηγίλλης είχε ο κ. Χειμάρας η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι γύρω στην 1,30 και συζήτησε τα ζητήματα που αφορούν το ψηφοδέλτιο του και ειδικά αυτό για τους Αντιπεριφερειάρχες.

Κατσούλης . Δεν ενδιαφέρουμε για την Περιφέρεια


Δημοσιεύματα αναφέρουν τον Δημήτρη Κατσούλη, ως υποψήφιο για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ωστόσο ο ίδιος τα διαψεύδει, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον απο την πλευρά του.
Μυθεύματα χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα ο Δήμαρχος Αυλώνος, Δημήτρης Κατσούλης τα δημοσιεύματα, που αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον απο την πλευρά του για υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν τον αφορούν οι συγκεκριμένες πολιτικές αποστολές
Πηγή ραδιο 9,81

Οι δήμαρχοι φεύγουν Τα "παιδιά" τους μένουν...

Υπέκυψε το υπουργείο !
Το δικαίωμα προσλήψεων συμβασιούχων κατ΄εξαίρεση μέχρι 30 ημέρες πριν από τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, δίνει η εγκύκλιος που εξέδωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος και με την οποία ικανοποιεί σχετικό αίτημα των δημάρχων, προκειμένου να καλυφτούν οι πολλές ελλείψεις προσωπικού που υπάρχουν στους ΟΤΑ.

ΔΕΛΤΑ.. Μονοπώλιο στο Γάλα...


Τέλος, στο ανταγωνισμό στη αγορά του γάλακτος βάζει η νέα εξαγορά...
Πριν από λίγο η Vivartia ανακοίνωσε την εξαγορά της ΜΕΒΓΑ η εξέλιξη αυτή σημαίνει την γιγάντωση της ΔΕΛΤΑ, με τσίρους που ανέρχονται σε ποσά πάνω από 640 εκ € και τον έλεγχο στο χώρο του γάλακτος σε ποσοστό πάνω από το 90%.
Στο ερώτημα...αν από αυτήν την συνένωση ωφεληθούν οι ¨Ελληνες αγρότες και καταναλωτές την απάντηση η ιστορία την έχει δώσει.

Επανέρχεται ο Μητρόπουλος

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «στο Κόκκινο» είπε ότι υπό προϋποθέσεις, δηλαδή αν δεν υπάρξει άλλη υποψηφιότητα και αν συμφωνήσουν στο πρόσωπό του όλες οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, τότε μπορεί να συζητήσει να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής. 
Με τον τρόπο αυτό από την προσπάθεια συμμετοχής του σ' ένα ψηφοδέλτιο της ευρύτερης Αριστεράς, που θα περιλάμβανε το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Δημοκρατική Αριστερά, ο Αλέξης Μητρόπουλος έριξε αρκετό νερό στο κρασί του και υπό προϋποθέσεις άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συμβαίνει Τώρα....

Η αποδέχεστε την πρόταση που σας γίνεται ή πάτε σπίτι σας… Τριπλοί παραλήπτες;
Πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε στην καθημερινή ενημέρωση που κάνει στους πολιτικούς συντάκτες «Ο Πρωθυπουργός καθορίζει που θα πάνε και πόσο θα μείνουν οι υπουργοί, οι στοχεύσεις τους δικό τους πρόβλημα εμείς υπηρετούμε την χώρα». Η δήλωση αυτή έγινε μετά τα αδιέξοδα που υπάρχουν στις Περιφέρειες Αττικής, Στερεάς και Κεντρικής Μακεδονίας, όπως καταλαβαίνουμε η φωτογράφια αφορά συγκεκριμένους παραλήπτες, ονόματα δεν λέμε, μετά την σθεναρή αντίδραση τους να μην είναι υποψήφιοι Περιφερειάρχες.

Ικανοποίηση στην Ρηγίλλης μετά την εξέλιξη αυτή.


Καθότι αποφεύχθηκε  η ρήξη κάτι που δεν ήθελε με τίποτα αυτή την στιγμή.
"Όλα καλά", μετά τις ολονύκτιες διαπραγματεύσεις που έγινα μεταξύ Ρηγίλλης και Ψωμιάδη και την αποδοχή στις 2 τα μεσάνυκτα της πρότασης που έγινε στον κ. Τσιτσικώστα να αναλάβει Αντιπεριφερειάρχης.
Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες μας,  η Ρηγίλλης διαμήνυσε στον κ. Ψωμιάδη, ότι δεν μπορείς να μιλάς για οικογενειοκρατία και εσύ να την υπηρέτης. Ο Πρόεδρος κάνει πράξη την επιλογή αυτή του ειπώθηκε, όταν χθες ζήτησε την παραίτηση του κ Βαρβιτσιώτη από το ίδρυμα «ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ»,λόγω του

Δεν τόλμησε τη ρήξη...

Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά το τελεσίγραφο Σαμαρά, εκτός συνδυασμού ο αδελφός του.
Δεν όρισε τον αδελφό του Διονύση αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης. Ορισε όμως έναν υποστηρικτή της Ντόρας Μπακογιάννη στην εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή προέδρου της Ν.Δ. Είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, πρώτος επιλαχών βουλευτής της Ν.Δ στην α Θεσσαλονίκης.

Αποσύρονται από σήμερα οι λάμπες πυράκτωσης

Υποχρεωτικές οι  λάμπες νέας γενιάς !!
Αγαπητέ κύριε Τόμας Έντισον, αποχαιρετούμε σήμερα την, από το 1879 εφεύρεσή σου, τον λαμπτήρα πυράκτωσης, που άλλαξε την πάσης φύσεως ανθρώπινη δραστηριότητα στον κόσμο, που μεγάλωσε τον εκμεταλλεύσιμο χρόνο του 24ωρου, που έφερε τους ανθρώπους κοντύτερα σε απολαύσεις, οι οποίες πριν ήταν απαγορευτικές.

The first day with out cigarette


Σε ισχύ τίθεται από σήμερα η καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους, μετά και την υπογραφή των απαραίτητων υπουργικών αποφάσεων, αλλά και τον προσδιορισμό των ελεγκτικών μηχανισμών για την εφαρμογή του μέτρου.
Τα πρόστιμα στους υπεύθυνους διαχείρισης για την εφαρμογή του νόμου, είτε αυτοί είναι καταστηματάρχες, είτε υπεύθυνοι χώρων εργασίας, όπως οι διευθυντές επιχειρήσεων και εταιρειών ή άλλοι, θα κυμαίνονται από 500 ευρώ έως 10.000 ευρώ.

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

Εκτός πρόβλεψης η επιλογή του ΠΑΣΟΚ για τον δήμο Χαλκίδας που σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες είναι ο νομαρχης κ. Θ. Μπουραντάς. Η επιλογή έχει βάλει σε σχέψεις το τοπικό ΠΑΣΟΚ. Αλιβέρι Κύμη Σαγιάννης. Καρυστός Ραβιόλος και έχουμε συνέχεια...

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Χαράς « Ευαγγέλια » για τους άνδρες !!!!

Θεραπεύεται η στυτική δυσλειτουργία χωρίς φάρμακα !! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η θεραπεία με κρουστικά κύματα
Μια νέα, μη επεμβατική μέθοδος, που παρέχει μόνιμη θεραπεία στο πρόβλημα της στύσης, χωρίς τη χρήση φαρμάκων και κυρίως χωρίς παρενέργειες, εφαρμόζεται πλέον και στην Ελλάδα. Πρόκειται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας με κρουστικά κύματα, η οποία δοκιμάστηκε πριν δύο χρόνια στο Ισραήλ, στοχεύοντας στην επαναγγείωση του πέους.

Ο Μαριάς υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΝ στην Στερεά;

Εκπληξη η επιλογή Μαριά  από τον ΣΥΝ- η Κόντρα στην Φθιώτιδα;
Νέα δεδομένα παρουσιάζουν η προεκλογική εκστρατεία και η ανεύρεση υποψηφίου για την Περιφέρεια Αττικής για το σχήμα του ΣΥΝ / ΣΥΡΙΖΑ. Ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου Αλέξης Μητρόπουλος με δήλωσή του έκανε γνωστό ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Σύσκεψη με κυβερνητικά και κομματικά στελέχη. "Κλειδώνουν" οι περιφερειάρχες

Σύσκεψη με κυβερνητικά και κομματικά στελέχη πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει της 3ης Σεπτέμβρη και της συνεδρίασης του του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος για την πορεία προς τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Τα ζητήματα που τίθενται στη σύσκεψη αφορούν, μεταξύ άλλων, στο πολιτικό πλαίσιο της κυβερνητικής παράταξης και στη ρύθμιση διαδικαστικών θεμάτων, αναφορικά με την επέτειο της 3η Σεπτέμβρη, το Εθνικό Συμβούλιο, τη ΔΕΘ,

Συγκεχυμένο το τοπίο με τον ανασχηματισμό

Ποιοί θα κάτσουν δίπλα στο Πρωθυπουργό;
Mεγαλώνει η ασάφεια, παρά ξεκαθαρίζονται τα πράγματα ενόψει των επικείμενων αλλαγών στη δομή και στα πρόσωπα της κυβέρνησης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αναζήτηση νέων ρόλων και νέων ισορροπιών στο εσωτερικό της κυβέρνησης οδηγεί το Μέγαρο Μαξίμου σε σκέψεις ακόμη και να κάνει τις αλλαγές σε δύο χρόνους: Κατ’ αρχήν την ερχόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός να προχωρήσει μόνο στις αναπληρώσεις των κενών που θα δημιουργηθούν από το γεγονός ότι ορισμένοι υπουργοί και υφυπουργοί θα είναι υποψήφιοι στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές και στην κάλυψη κάποιων ακόμη κενών, που έχουν εντοπιστεί στην κυβέρνηση.

Στο μαντρί προς το παρών η Έλσα.

Τέλος το ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με την Έλσα Παπαδημητρίου στη ΝΔ και όπως σας είχαμε ενημερώση. Η βουλευτής Αργολίδας συναντήθηκε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά στη Ρηγίλλης και η οποία κράτησε μόλις 10 λεπτά,  και από τις δηλώσεις που έκανε φαίνεται πως το όποιο θέμα θεωρείται για την ώρα λήξαν.

Έδιωξαν τη Σιούτη από το Μαξίμου!

Στην απομάκρυνση από το Μέγαρο Μαξίμου της Γλυκερίας Σιούτη από τη θέση της υπεύθυνης του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού προχώρησε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.
Στο επιτελείο του πρωθυπουργού υπήρχε έντονη δυσφορία για διάφορες κινήσεις και ενέργειες της κυρίας Σιούτη με αποκορύφωμα την πρόσληψη του 25χρονου δικηγόρου Αγγελου Χασαπόπουλου σε θέση ειδικού συμβούλου του κ. Παπανδρέου.

Αυριο ποιος γιορτάζει;

Πές μας ποιός γιορτάζει αύριο να σου πούμε ποιόν θα δείτε στην εκκλησία!!!
Γέμισαν οι εκκλησίες από υποψηφίους το τελευταίο διάστημα. Δεν υπάρχει εσπερινός που να μην είναι παρών υποψήφιος, δεν υπάρχει λειτουργία που να μην την παρακολουθεί με κατάνυξη άλλος υποψήφιος και αρτοκλασία που να μην βάλει πάνω το χέρι του στους άρτους.

Τώρα βλέπει μαμουδιές...


Ωραία η εύκολη κριτική του Στακούρα στο ΠΑΣΟΚ, για την λογιστική μείωση των ελλειμμάτων! Όμως τις εποχές Σκορδά, Σκλιά, στην περιφέρεια δεν ήταν ιδιαίτερα ζεστός στον εξοβελισμό των μαμουδοποιήσεων!

Η Μόνη που τα "είχε" χώσει του sir Σκορδά ήταν η ΠΕ του ΠΑΣΟΚ.
Καλέ που χάθηκαν αυτοί άφαντοι!!!!
Επαθε τίποτα ο Μπούρας;

Κ. Μιχαήλ Υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου

ΣΤΗΡΙΞΤΕ - ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ 

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ αποτελείται από ανθρώπους που συναντήθηκαν στους αγώνες για το μεροκάματο, ενάντια στις απολύσεις, για αξιοπρεπή σύνταξη, για υγεία, παιδεία, κοινωνική πρόνοια, για τα δικαιώματα της νεολαίας και των γυναικών……

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ....

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Το δίδυμο του υπουργείου Οικονομικών (Παπακωνσταντίνου-Σαχινίδης) θα παραμείνει στη θέση του και μάλλον θα ενισχυθεί με έναν υφυπουργό που θα επιφορτιστεί με το καθήκον της παρακολούθησης των εσόδων, τα οποία δεν πάνε καλά, θέτοντας σε κίνδυνο την προσπάθεια υλοποίησης των στόχων. Η απομάκρυνση της Λούκας Κατσέλη από το υπουργείο Οικονομίας έχει σχεδόν προεξοφληθεί από ορισμένους συναδέλφους της στην κυβέρνηση.

Πρώτοι εμείς...

 
Οσοι διαβάζεται τακτικά το eviapost.blogspot.com γνωρίζεται ότι όλοι εμείς , στόχος μας, είναι να σας ενημερώνουμε έγκαιρα και έγκυρα και να σας  ¨δείχνουμε¨ τι υπάρχει πίσω από της γραμμές. Την  Δευτέρα 23 Αυγούστου σας είχαμε ένα πλήρες ρεπορτάζ, για ποια θα είναι τα ¨καυτά Δίδυμα¨ για Περιφερειάρχες από όλα τα κόμματα. Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί από 389 αναγνώστες μας πανελλαδικά. Σήμερα σας έχουμε την ίδια ανάρτηση και δίπλα το ρεπορτάζ από το σημερινό ΕΘΝΟΣ

ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ!!!

Μια δήλωση με μεγάλο ενδιαφέρον!!!!
Χθες αναφέραμε την κοινή δήλωση των υποψηφίων για τον δήμο Κύμης Αλιβείου. Χωρίς βέβαια να ξέρουμε ποιοί την υπόγραφαν.  Η πηγή μας χθες δεν ανέφερε τίποτα για υπογραφές. Σήμερα το μεσημέρι στο email μας, πήραμε το πλήρες κείμενο, με τις υπογραφές, όσων υπογράφουν την δήλωση.
Βλέπουμε ότι "απουσιάζει" η υπογραφή του δήμαρχου Κονιστρών κ. Δημ. Παπαναστασίου, που επίσης είναι υποψήφιος. Τυχαίο δεν Νομίζω!! Αύριο θα "ψάξουμε" για παρασκήνιο και πληροφορίες. Το πλήρες κείμενο και τα ονόματα όσων την υπογράφουν.

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
Η διαδικασία επιλογής του επικεφαλής του συνδυασμού που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις προσεχείς ημέρες. Είναι γεγονός ότι έχει αποβεί χρονοβόρα και αυτό γίνεται αφορμή για ανησυχία στις τοπικές κοινωνίες και κυρίως μεταξύ των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ. Η κατάσταση αυτή αφορά όλη την Ελλάδα και όχι μόνο την Εύβοια και ειδικότερα τον Δήμο μας.