Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Οι γυναίκες της Εύβοιας μαγειρεύουν

Ξεκινήσαμε χτες...από ένα αστείο που κάναμε στο facebook.
Προχτές τη νύχτα έγραψα ότι έφτιαξα τα χειμωνιάτικα λικέρ μου, κάποιες φίλες και φίλοι έκαναν like και τσουπ.... νάτη η ιδέα !!!
Να φτιάξουμε μια ομάδα στο F/B για να προωθήσουμε την κουζίνα της Εύβοιας με τοπικές παραδοσιακές και νεώτερες γεύσεις..
Ετσι λοιπόν.....

Μια ομάδα γυναικών της Εύβοιας που όλο μεγαλώνει φτιάξαμε μια ομάδα στο Facebook με τίτλο "ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ" με στόχο να προωθήσουμε την ευβοϊκή κουζίνα από Βορρά μέχρι Νότο.
Παραδοσιακές γεύσεις και νεώτερες, με φαντασία και μεράκι, με εκλεκτά ευβοϊκά κρέατα, ψάρια, λαχανικά, φρούτα, ποτά δένουν υπέροχα και παρουσιάζουν υπέροχες νοστιμιές.....
Οσοι φίλοι και φίλες θέλετε ελάτε να μιλήσουμε και να κάνουμε γνωστή την κουζίνα της Εύβοιας με τις συνταγές σας και την αγάπη σας !!!!

Τελικά στην ομάδα μας μπήκαν και αρκετοί άνδρες και υποθέτω ότι θα μπουν κι άλλοι γιατί βλέπω μεγάλο κέφι!
Η ομάδα είναι "Ανοιχτή" όλοι μπορούν να την βλέπουν καθώς και τις δημοσιεύσεις της αλλά μόνο τα μέλη μπορούν να δημοσιεύουν.
Γίνετε μέλη και γράψτε τις δικές σας παραδοσιακές ευβοϊκές, και όχι μόνο, συνταγές φαγητών, γλυκών, ποτών ή ότι άλλο θέλετε σχετικά με την γαστριμαργία και δώστε ώθηση στην ευβοϊκή κουζίνα. Οι συνταγές είναι επώνυμες, είτε από ιδιώτες, είτε από καταστήματα εστίασης, αλλά δεν θα γίνονται δεκτές διαφημίσεις γιατί στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε συλλογικά τις πεντανόστιμες γεύσεις της Εύβοιας από Βορρά μέχρι Νότο δείχνοντας ότι το νησί μας έχει ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα που είναι η υπέροχη ευβοϊκή κουζίνα.

Αργότερα, οι συνταγές αυτές που αρχειοθετούνται επώνυμα στην ομάδα ώστε να τις συμβουλεύονται τα μέλη όποτε θέλουν, μπορεί να γίνουν ένας πολύ ενδιαφέρον οδηγός μαγειρικής της Ευβοϊκής Κουζίνας με σκοπό την προώθηση των ευβοϊκών προϊόντων γεύσης. 
Και ότι άλλο σκεφτούμε συλλογικά με κέφι και όρεξη !
 
http://sofia-moutsou.blogspot.gr/2012/10/blog-post_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου