Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Βόμβα μεγατόνων Καμμένου!!!

Ο Βενιζέλος έχει ήδη προσφέρει τα νέα ομόλογα σε αγγλικό δίκαιο από τον Αύγουστο του 2011, σε εφαρμογή του πρώτου PSI που συμφωνήθηκε στις 21 Ιουλίου 2011 !!! 
Το έγγραφο αναρτήθηκε από τον ανεξάρτητο βουλευτή Πάνο Καμμένο στη σελίδα του στο Facebook. Δείτε την επισήμανση στη σελίδα ΙΙ-3 του Παραρτήματος .

Καλημέρα!!!


Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Τρόμος από την "ανταρσία" των Βουλευτών!!!


Aπό χθές το βράδυ, τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης και ειδικότερα τα τηλεοπτικά δελτία των 20:00, έχυναν χολή και δηλητήριο σε βάρος των "απείθαρχων" βουλευτών που το γύρισαν στο "αντάρτικο" απέναντι σε "μεταρρυθμιστικές διατάξεις", μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν συντεχνίες και συντεχνιακά αιτήματα.

Απάντηση Χειμάρα στις νέες δηλώσεις του κ. Περγαντά »


Ο Κ. Αθ. Χειμάρας προέβη στις παρακάτω δηλώσεις :
 « Λυπάμαι που μετά τις νέες δηλώσεις του κ. Περγαντά , υποχρεώνομαι να επανέλθω στο θέμα .

Κλέαρχος Περγαντάς Απάντηση στις δηλώσεις Χειμάρα


Με θλίψη μου διαπιστώνω ότι σε ένα κοινό αγώνα για την ανάπτυξη και την ευημερία της Περιφέρειάς μας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου αντιμετωπίζει με λαϊκισμό, στοιχεία τα οποία προβλήθηκαν και αναγνωρίστηκαν Πανελλήνια. Αμφισβητεί την εξέλιξη του Προγράμματος

ΔΟΕ:Κατάταξη των αναπληρωτών στο νέο μισθολόγιο – βαθμολόγιο με βάση την προϋπηρεσία


Η εφαρμογή του νέου μισθολόγιου – βαθμολόγιου πέρα από τη μετατροπή του μισθού των εκπαιδευτικών σε προνοιακό επίδομα, δημιουργεί και μια σειρά μεγάλων αδικιών εις βάρος τους.
Η ένταξη των αναπληρωτών στον εισαγωγικό βαθμό, χωρίς να τους αναγνωρίζεται

Ασέλγησε και πίεσε το παιδί να κάνει έκτρωση

Νέα νοσηρή ιστορία παιδεραστίας, με θύμα 13χρονο κοριτσάκι, απασχολεί την Ρόδο αυτή τη φορά.
Το κοριτσάκι φέρεται να είναι μαθήτρια του γυμνασίου, ενώ ο δράστης είναι 30 ετών Ροδίτης, o oποίος καταγγέλθηκε για εξακολουθητική αποπλάνησή της.
Το θέμα όμως δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτό.

Διαθήκες αντί για γονικές παροχές και δωρεές προτιμούν οι Έλληνες

Στο «ψυγείο» λόγω του μεγάλου κόστους επιβάρυνσης έχουν μπει οι μεταβιβάσεις ακινήτων, παρουσιάζοντας σε όγκο συναλλαγών το χαμηλότερο επίπεδο εικοσαετίας, ανάλογο με εκείνο του 1983 όταν έγινε η αλλαγή του πολεοδομικού καθεστώτος. 

Σόρος: «Ομάδα εκδοτών και επιχειρηματιών πιέζει για επιστροφή στη δραχμή»

Ανατροπές από την αποκάλυψη-βόμβα του Σόρος
Σε επιχειρηματικά συμφέροντα αποδίδει τις πιέσεις για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος.
Στην ομιλία του στο 42ο ετήσιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, ο κ. Σόρος τόνισε ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να χρεοκοπήσει

Πιο κοντά σε νομοθετική ρύθμιση για το «κόψιμο» μισθών

Πιο κοντά στη νομοθετική ρύθμιση – η οποία είναι σίγουρο μετά το κλίμα που έχει δημιουργηθεί ότι δε θα περάσει από τη Βουλή- βρίσκεται η κυβέρνηση μετά την απόφαση της ΓΣΕΕ να μη δεχθεί πάγωμα μισθών με το επιχείρημα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ανταγωνιστικότητας λόγω του κόστους εργασίας .

«Να πάει σπίτι του ο Χρυσοχοΐδης»

Επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη στον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τη δήλωσή του ότι δεν διάβασε το μνημόνιο.
«Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να παραιτηθεί πάραυτα και να πάει στο σπίτι του και όχι

Κρατικό κονδύλι για σχολικά γεύματα ζητά το ΚΚΕ

Για σοβαρό πρόβλημα υποσιτισμού μαθητών σε σχολεία κάνουν λόγο οι βουλευτές του ΚΚΕ και σε ερώτηση τους προς την Άννα Διαμαντοπούλου, για το συγκεκριμένο ζήτημα που τείνει να πάρει μεγάλες διαστάσεις, στη Βόρεια Ελλάδα.

«Στο ΠΑΣΟΚ χτενιζόμαστε»

«Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση ως χώρα και εμείς στο ΠΑΣΟΚ να χτενιζόμαστε», δήλωσε ο Χάρης Καστανίδης σήμερα στον ΣΚΑΙ.
Υπερασπίστηκε την παραμονή στην ηγεσία μέχρι το Μάρτιου του Γιώργου Παπανδρέου απορρίπτοντας την πρόταση

Συνελήφθη ο ιδρυτής της γαλλικής εταιρείας που κατασκεύαζε επικίνδυνα εμφυτεύματα στήθους

Συνελήφθη τελικά ο ιδρυτής της γαλλικής εταιρείας που κατασκευάζει εμφυτεύματα στήθους της PIP, Ζαντ Κλοντ Μας και κρατείται σε σπίτι στη Σις Φουρ-λε-Πλαζ
Για τη σύλληψη του 72χρονου Ζαν Κλοντ Μας η Ιντερπόλ είχε εκδώσει «κόκκινο συναγερμό»  για αδικήματα που αφορούν τη ζωή και την υγεία από την Κόστα Ρίκα.

Στις 20:00 η συνάντηση Νταλάρα-Παπαδήμου. Κλειδώνει το PSI

Νέα συνάντηση θα έχουν σήμερα στις 20:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Λουκάς Παπαδήμος και οι αρμόδιοι για το κούρεμα του ελληνικού κράτους τεχνοκράτες.

Οι εκπρόσωποι των τραπεζών (IIF), με επικεφαλής τον Τσαρλς Νταλάρα και ο στενός του συνεργάτης και στέλεχος της BNP

Περικοπές στις ειδικές θεραπείες 4.500 παιδιών με αναπηρία

Από την κυβέρνηση Παπαδήμου κοινωνική ευαισθησία δε περίμενε κανείς, όλα πλέον ρίχνονται θυσία στο βωμό των μέτρων «εθνικής σωτηρίας» και του συνολικού ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου. Περικοπές σε όλες τις δημόσιες δαπάνες ανεξαρτήτως αν αυτές οδηγούν τον κόσμο σε εξαθλίωση απόγνωση, περικοπές που μόνο η Θάτσερ θα είχε σκεφτεί να κάνει.

Μα, εσύ ήσουν Παπανδρεϊκότερος του Παπανδρέου...

...στα υπουργικά συμβούλια!...
"Λένε, πως ούτε μια φορά δεν του΄πες, Πρόεδρε δεν τα λες καλά, εγώ διαφωνώ", του΄'πε ο Καμπουράκης, που στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης Χρυσοχοϊδη, έβαζε τα χέρια στο κεφάλι- σαν να τραβούσε τα μαλλιά του.

Η κάρτα της φάρσας...

Εδώ πέφτει η κουκούλα της VPRC...
Στην κάρτα με τις δημοφιλίες φαίνεται καθαρά πως στη δημοσκόπηση που φέρνει το ΠΑΣΟΚ 5ο κόμμα, κάτι δεν πάει καλά.
Είναι δυνατόν να είναι-καλά, άσε τον Παπανδρέου, τελευταίο-ο Δημαράς 2ος με ποσοστό 43% , πίσω απ' τον Κουβέλη, ενώ το κόμμα του δεν υπάρχει στον πίνακα με τα ποσοστά των κομμάτων και συμπεριλαμβάνεται απλώς στα λοιπά;

Συγκροτήθηκε Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Χαλκίδας.

Συγκροτήθηκε με απόφαση της γ.γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης η νέα Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Χαλκίδας. Αποτελείται από τους, 
Θεόδωρο Νέζη εκπρόσωπο της ΠΕΔ με αναπληρωτή τον Τσεσμετζή Κώστα, 
Κουλουρίδη Κώστα εκπρόσωπο Εργατικού Κέντρου με αναπληρωτή τον Στέφανο Μπασινά,

Καλημέρα!!!

Στόμιο! !Όταν χαράζει στο αιγαίο...

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Το Πολυνομοσχέδιο της διαπλοκής. Διαβάστε που κρύβεται η διαπλοκή σε κάθε άρθρο!!!!


Ποιοί βουλευτές ήταν παλικάρια!!!
Χθές στη Βουλή έγινε το έλα να δείς και κάτσε να ακούσεις, κατα τη διάρκεια της ψηφοφορίας του διαβόητου πολυνομοσχεδίου με τον βαρύγδουπο τίτλο «επείγουσες ρυθμίσεις που αφορούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015».

ΙΚΑ: Οδηγίες υπολογισμού σύνταξης

Οδηγίες για όσους ασφαλισμένους του ΙΚΑ συνταξιοδοτηθούν μέσα στο 2012 παρέχονται με εγκύκλιο του Ιδρύματος.
Συγκεκριμένα παρέχονται στοιχεία για τον προσδιορισμό της κλάσης υπολογισμού της σύνταξης, που απαιτούνται για να υπολογίσουν τη σύνταξή τους.
Η καλύτερη πενταετία

Σκληρή επιστολή εισαγγελέα κατά Λοβέρδου

Βολές κατά των πολιτικών και κυρίως του υπουργού Υγείας Αν. Λοβέρδου για τη δήλωσή του περί μακελειού, εξαπολύει ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ρούσσος-Εμμανουήλ Παπαδάκης.
Σε αναφορά του προς τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, ο

Αυτοκτόνησε στενός συνεργάτης του Καραμπέρη

Οι ημέρες της μαφίας συνεχίζουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Σήμερα τα ξημερώματα ένας 58χρονος πήδηξε στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας που έμενε στη συμβολή των οδών Περδίκα και Χανίων στην περιοχή της Τούμπας.

Μετέτρεψαν σε λαϊκή αγορά το Σύνταγμα

Αγρότες της Θήβας διανέμουν δωρεάν λαχανικά!
Πλημμύρισε η πλατεία Συντάγματος από 20 τόνους λαχανικών τα οποία οι παραγωγοί της Θήβας δίνουν δωρεάν στους διερχόμενους μετατρέποντας την πλατεία σε λαϊκή αγορά.

Επίθεση Παναγιωτακόπουλου στις «Μωρές παρθένες» του ΠΑΣΟΚ

Το μέλος του Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «εθνικούς σωτήρες» που μέσα από την αντιφατική επικοινωνιακή διαχείριση οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην παράκρουση
Σκληρή κριτική άσκησε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παναγιωτακόπουλος, για την κυβέρνηση αλλά και για το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για ανίκανους υπουργούς και για «μετανοούσες παρθένες».
«Εντολοδόχος Πρωθυπουργός, ανίκανοι υπουργοί,

Σαμαράς: Με το Βατοπέδι ρίξαν τον Καραμανλή...

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο του Ρωσικού Πρακτορείου Ειδήσεων «RIA Novosti» κ. Αλέξιο Μπογκντανόβσκι, παραχώρησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνιος Σαμαράς.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Σαμαράς δέχθηκε ερώτηση για την υπόθεση της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου και την προφυλάκιση Εφραίμ.

Δημ Αναγνωστάκης; Ωρα για την Αριστερά!

Απειλές για "μακελειό"...

Αδιάβαστοι υπουργοί...

Ομολογίες για μοιραία λάθη...

Απουσία στοιχειώδους αυτοκριτικής...

Αμετανόητοι "μνημονιακοί"...

Θ. Χειμάρας Δεν γνωρίζω κανένα φορέα να λέει ότι απέτυχε στους στόχους του


Είναι πάγια πρακτική κάθε αρχή νέου έτους όλοι οι φορείς να αναφέρονται στα πεπραγμένα του προηγούμενου έτους και να τονίζουν  ότι χάριν στις άοκνες προσπάθειές τους επιτεύχθησαν οι στόχοι.
 Δεν γνωρίζω κανένα φορέα  να λέει ότι απέτυχε στους στόχους του

Δηλώσεις του κ. Αθ. Χειμάρα , για την πορεία του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας »


Ο κ. Αθ. Χειμάρας, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε ,για την πορεία του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προέβη στις παρακάτω δηλώσεις :
«Με λύπη μας και για πρώτη φορά στην πολιτική μου πορεία διαπιστώνω Αυτοδιοίκηση και μάλιστα Περιφέρειας, να λειτουργεί χωρίς στόχους, χωρίς πρόγραμμα,  και  χωρίς αγώνα-

"Μαζί για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης" συνέντευξη για την πορεία του ΕΣΠΑ


Σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 12.00 μ.μ. , στα γραφεία της παράταξης  Πλατεία Ελευθερίας 3 στο 2ο όροφο , θα γίνουν δηλώσεις από τον επικεφαλής της παράταξης κ. Αθ. Χεμάρα και τους συνεργάτες του, για την πορεία του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.  

Το θέμα των αγροτικών προϊόντων της Βοιωτίας στην Ολομέλεια της Βουλής από την Άρια Αγάτσα

Η Βουλευτής Βοιωτίας κυρία Αριάδνη Αγάτσα κατάθεσε Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη, για να τεθεί ένα τέλος στη συκοφάντηση των αγροτικών προϊόντων της Βοιωτίας και η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 στη Βουλή.

Η Άρια Αγάτσα συνεχίζει τον αγώνα για την υπεράσπιση των γεωργικών προϊόντων της Βοιωτίας

Μετά την κατάθεση της Επίκαιρης Ερώτησης στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη, η Βουλευτής Βοιωτίας κυρία Αριάδνη Αγάτσα πραγματοποίησε συναντήσεις με τον  Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ιωάννη

Συνάντηση με το ΥΠΑΝ είχαν παράγοντες του Δήμου Ερέτριας για το θέμα της λαϊκής


Μαραθώνια συνάντηση στο Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας είχαν αντιδήμαρχοι, έμποροι και φορείς του δήμου με μοναδικό αντικείμενο την λειτουργία της λαϊκής αγοράς στην Ερέτρια.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις  13.30 το μεσημέρι ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου κ. Στέφανος Κομνηνός συναντήθηκε με τους αντιδημάρχους

Το επίμαχο θέμα της λαϊκής αγοράς στην Ερέτρια θα θέσει ο δήμος Ερέτριας στο Υπουργείο Ανάπτυξης


Το επίμαχο θέμα της λαϊκής αγοράς στην Ερέτρια θα θέσει ο δήμος Ερέτριας στο Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Συγκεκριμένα, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Ραγιάς, Βασίλειος Πετράκης και Κωνσταντίνος Γαρέφαλος θα επισκεφθούν αύριο Τρίτη 24 Ιανουαρίου, τον  Γενικό Γραμματέα Εμπορίου κ. Στέφανο Κομνηνό προκειμένου να ζητήσουν τροποποίηση του νόμου που ορίζει ότι η λαϊκή αγορά δεν μπορεί να

Κ. Σκανδαλίδης: Φύγε τώρα!!!!

Μια δεύτερη ανάγνωση της δήλωσης του  Κ. Σκανδαλίδη (που άμεσα αναρτήσαμε μόλις την είδαμε στο ιστότοπο του), ζητά από τον ΓΑΠ να «φύγει τώρα» και οχι μόνο!!.
Διαβάζουμε στην δήλωση  "Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο

Ε. Στυλιανίδη: Διαφωνώ με το νόμο για τα ΑΕΙ:

Οι άνθρωποι είναι  για κλάματα, μετά τον Χρυσοχοϊδη που δεν είχε διαβάσει το «Μνημόνιο» και την Λούκα που είχε ένα Σάββατο, άλλος ένας ψήφισε κάτι που διαφωνούσε. Πρόκειται για τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη Βουλευτής Ροδόπης,

«Έφυγε» ο Θόδωρος Αγγελόπουλος Έχασε τη μάχη με το θάνατο ο κορυφαίος σκηνοθέτης

Η έβδομη τέχνη έμεινε πιο φτωχή μετά τον θάνατο του κορυφαίου σκηνοθέτη Θόδωρου Αγγελόπουλου, ο οποίος έχασε τη μάχη αργά το βράδυ της Τρίτης έπειτα από τροχαίο στον περιφερειακό της Δραπετσώνας, όπου βρισκόταν για γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Ρήγματα στην κυβερνητική συνοχή κατά την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου

Σε θρίλερ για την ενδοκυβερνητική συνοχή εξελίχθηκε η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Περισσότεροι από 40 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν ή δήλωσαν «παρών» σε επιμέρους άρθρα.

Κ. Σκανδαλίδης:Η χθεσινή μέρα έδειξε ότι υπάρχει κενό ηγεσίας και πολιτικής διεύθυνσης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα,

Δυστυχώς οι επισημάνσεις που έκανα στο Εθνικό Συμβούλιο για τον πολιτικό χρόνο που τρέχει αμείλικτος και το έργο που οφείλουμε να φέρουμε σε πέρας ως παράταξη εθνικής ευθύνης, τόσο σε ότι αφορά στην ολόπλευρη στήριξη της Κυβέρνησης όσο και σε ότι αφορά στην ανασύνταξη του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνονται με τα χθεσινά γεγονότα στη Βουλή.

Καλημέρα!!! Χειμώνας!!!


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Αυτός το είχε διαβάσει!!!

Μετά την υπέρλαμπρη γκάφα του κυρίου Μιχάλη, πας ανήρ-κατά προτίμηση Πασόκος των αντιπάλων στρατοπέδων-ξυλεύεται.
Όπως, ο κύριος Χρ. Πρωτόπαππας, που περιχαρής, δήλωσε στο δελτίο της ΝΕΤ, "εγώ διάβασα το μνημόνιο και... το ψήφισα" .
Και επ' ευκαιρία, έριξε μια κλωτσιά ακόμη στα αρχ...του πονεμένου Μιχάλη.
-"Επίσης, δεν μπαίνω σε διάλογο, που αυτογελοιοποιεί τους πολιτικούς" . Συνέχισε
Σας το 'παμε. Πάει! Αδιάβαστος...

ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΕΨΑΤΕ, ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ !...

Τα φίδια ακόμα κι όταν τα εκθρέψεις ή τα φιλοξενήσεις στον κόρφο σου, θα γυρίσουν, κάποια στιγμή και θα σε δαγκώσουν.
Την τόσο γνωστή και αναμφισβήτητη νομοτέλεια, φαίνεται εκεί στο ΠΑΣΟΚ, την παρέβλεψαν στην περίπτωση του Γ. Προβόπουλου. Σ΄ όλη τη διάρκειας της πρωθυπουργίας του Παπανδρέου, το συγκεκριμένο κομματόσκυλο της Δεξιάς, όχι μόνο αφέθηκε στη θέση του, στην οποία τον

Εισαγγελική έρευνα για παρόχους ρεύματος με λογαριασμούς στην Ελβετία

Εισαγγελέας μπαίνει στις εταιρείες - παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος που σύμφωνα με πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος αντί να αποδίδουν το τίμημα που εισέπρατταν στη ΔΕΗ το έστελναν σε λογαριασμούς στην... Ελβετία.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η αρμόδια αρχή υπό τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Παναγιώτη Νικολούδη, η οποία με πόρισμά της υποστηρίζει πως πάνω από 120 εκατομμύρια ευρώ έχουν κάνει "φτερά".

O "άγνωστος Σημίτης"...

Κάποια στιγμή οι πολιτικοί συντάκτες, δειλά-δειλά και πλαγίως, επιχειρούν να μάθουν τις απόψεις του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ περί της διαδοχής του και τον ρωτούν να πει την άποψή του για ορισμένα πρωτοκλασάτα τότε στελέχη του Κινήματος: Γεννηματάς, Τσοχατζόπουλος, Λαλιώτης. Μισοσοβαρά-μισοπονηρά, ένας συνάδελφος ρωτά με ένα αδιόρατο χαμόγελο «Σημίτης;»

Ντίνος Χριστιανόπουλος: «Δε θέλω ούτε τα βραβεία, ούτε τα λεφτά τους»

Την πρόθεσή του να μην παραλάβει το βραβείο του Υπουργείου Πολιτισμού αλλά ούτε και το χρηματικό έπαθλο που το συνοδεύει γνωστοποίησε ο γνωστός ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος. Η αντίδραση του ποιητή ήταν άμεση μόλις έγινε γνωστή η είδηση της βράβευσής του με το Μεγάλο Βραβείο Γραμμάτων για το σύνολο του έργου του.
 ΜΕΓΑΛΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Απονέμεται κατά πλειοψηφία στον Ντίνο Χριστιανόπουλο για το σύνολο του έργου του.

Φαιδροί!!!!

 Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μας είπε από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ ότι δεν το διάβασε καθόλου και ότι ασχολούνταν με τα ειδικά του καθήκοντα εκείνη την περίοδο.
Θυμάστε την έπαρση και την αλαζονεία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ εκείνες τις μέρες; Με ύφος χιλίων καρδιναλίων κατακεραύνωναν στη βουλή κάθε δύναμη, κάθε φωνή, για ανευθυνότητα.

Τώρα τη ζημία ποιος τη πληρώνει;

Να γιατί κάποια αγαθά πρέπει να είναι υπό κρατικό έλεγχο.
Η ΔΕΗ μπορεί να έχει τις άπειρες παθογένειες, το λογικό είναι να την θεραπεύσεις όχι να την διαλύσεις χάριν των ιδιωτών.
Τώρα τη ζημία ποιος τη πληρώνει; (έχουν εισπράξει και το χαράτσι και την έκαναν!)
 Το παρακάτω άρθρο είναι από το tvxs
Στη ΔΕΗ επιστρέφουν από τα μεσάνυχτα σήμερα οι 200.000 περίπου πελάτες των εταιριών Energa και Hellas Power, ύστερα από την απόφαση του Διαχειριστή του Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ) να καταγγείλει τις συμβάσεις με τις δύο εταιρίες και να τις διαγράψει από το μητρώο προμηθευτών.