Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Οι Βενιζελικοί θέλουν το δαχτυλίδι χωρίς πολλά πολλά

Είναι κοινό μυστικό ότι οι Βενιζελικοί αποφεύγουν τις εσωκομματικές κάλπες όπως ο διάολος το λιβάνι. 
H «βάση» του ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να ακούει για Μπενίτο, και λοιπούς εκσυγχρονιστές. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είτε μας αρέσει είτε όχι. Είτε μας βολεύει είτε όχι. Και γι΄αυτό το λόγο, ο Μπενίτο προσπαθεί να πάει την μάχη της διαδοχής σε κάτι πιο «κλειστό» και «ελεγχόμενο».

Γιατί άραγε; Γιατί υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που ζητούν λύσεις...

Πρόγραμμα «Ήλιος»: Μια σκανδαλώδης Ηλίαση

Και ξαφνικά η Ελλάδα γέμισε με μη κερδοσκοπικές εταιρείες που μαζεύουν σκουπίδια, με κανάλια που δεντροφυτεύουν και σκαλίζουν σχεδόν ευλαβικά κόπρανα σκύλων, και επιχειρηματίες που ανακάλυψαν ξαφνικά πως πρέπει να σώσουν τον πλανήτη.

Ο Πάνος Καμμένος και η ιστορία...

Όταν ο Αλέξης θεωρούσε ακραίο τον Πάνο  …
Η ανάρτηση αυτή γράφτηκε για να μην "μπερδευτούμε"  
«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η πράξη του ξυλοδαρμού κάποιου που έχει συλληφθεί είναι κατακριτέα. Αυτά που είπε ο κ. Καμμένος περί δικαίας αγανάκτησης του αστυνομικού δεν μπορεί να ισχύσουν»

Κίνδυνος "λουκέτου" για 180.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Τον κίνδυνο του "λουκέτου" αντιμετωπίζουν περίπου 180.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις το επόμενο δωδεκάμηνο, σύμφωνα με έρευνα που έγινε για λογαριασμό της ΓΣΕΒΕΕ. Αν συνυπολογιστεί ο συντελεστής βιωσιμότητας, εκτιμάται ότι 61.200 θα είναι η καθαρή μείωση επιχειρήσεων τους επόμενους 12 μήνες, εκ των οποίων περίπου 12.000 μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Οι Βενιζελικοί φοβούνται ότι ο Μπένι μπορεί να γίνει… Ντόρα!

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο Βενιζελικό στρατόπεδο. Ενώ ο ίδιος ο Βενιζέλος από χθες διαμηνύει ότι ακόμα και αν είναι ο μόνος υποψήφιος θα ζητήσει η εκλογή να γίνει από τη βάση, βουλευτές και στελέχη του δικού του κλίματος, διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την αναγκαιότητα η εκλογή του νέου Προέδρου να γίνει από άλλο εκλογικό σώμα.

Η ενημέρωση που σκοτώνει...


Το Νέο πολιτικό σχήμα από Κατσέλη-Καστανίδη, είναι εδώ...


Το νέο πολιτικό σχήμα των Κατσέλη-Καστανίδη έχει ήδη δρομολογηθεί και επισπεύδεται. Μετά από τις δηλώσεις Λοβέρδου φαίνεται ότι πολλά μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, τα οποία πιθανό να πίστευαν στον από μηχανής θεό, άρχισαν να λένε «αργείτε». Από εκεί που έλεγαν στην Λούκα και τον Καστανίδη «…θα δούμε…, …θέλει προσοχή, ..Μα το ΠΑΣΟΚ να το αφήσουμε στα χέρια τους..», από χθες άρχισαν να τηλεφωνούν και να λένε αργήσατε κάντε γρήγορα....

Το προξενιό της Άννας...


Εδώ και πολύ καιρό ο τρόπος που μιλάει για το ΠΑΣΟΚ, είναι λίαν απαξιωτικός. Άρχισε με το "ΠΑΣΟΚ plus" και συνέχισε με προφητείες του τύπου "έκλεισε, ολοκλήρωσε τον κύκλο του", "δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ πλέον" κλπ.

Καλημέρα!!! French election


Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ !...


ΕΠΕΙΓΟΝ: ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

Αναρτήθηκε πριν από λίγο, η δημόσια προσφορά για το PSI στον δικτυακό τόπο greekbonds.gr, το βράδυ της Παρασκευής, μετά την σχετική έγκριση που δόθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο. Ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος χαρακτήρισε «τιτάνια» την προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα προκειμένου να υλοποιηθούν οι...

Παναρίτη , νέα δανειακή σύμβαση - Αν σκούζει ο λύκος απο το φόβο τι να πουν τα πρόβατα

Φίλος μας  έστειλε  ένα Video  με την  πρωτοφανή έκρηξη  της βουλευτού επικρατείας του ΠΑΣΟΚ  και μέχρι προσφάτως  συμβούλου  του  Παπανδρέου  κ.  Έλενας Παναρίτη. Η "έκρηξη" αυτή συνέβη  κατά  την διάρκεια  της ομιλίας της  στην επιτροπή  οικονομικών υποθέσεων της

Η οικονομική δικτατορία των Βρυξελλών


Μία μάχη με πολύ ευρύτερες προεκτάσεις που αφορούν όλες τις χώρες της ΕΕ και ιδιαίτερα την Ελλάδα εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Ουγγαρία. Αποκορύφωμα της καθόλου ασυνήθιστης αυτής αντιπαράθεσης

Σειρά πρωτοβουλιών για στηρίξει των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας, από τον δή

Σειρά πρωτοβουλιών προκειμένου να στηρίξει τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, ανέλαβε ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποίησε με τους εθελοντές, τους εκπαιδευτικούς, τους ιερείς και τους συλλόγους, που δραστηριοποιούνται σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Ερέτριας.

Κατάληψη της ΕΕ από το τραπεζικό λόμπι

Έρευνα του Corporate Europe Observatory ρίχνει φως στο δίκτυο δια­πλοκής που στήθηκε τα τελευταία χρόνια στις Βρυξέλλες. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Επίκαιρα 2/2/2012
Eδώ και μερικούς μήνες μια νέα άτυπη οδηγία φαίνεται πως κατατρύχει τους εικονολήπτες και τους υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων της ΕΕ:

Η ευκαιρία που έψαχνε ο Παπουτσής και την βρήκε στις δηλώσεις Λοβέρδου

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα πρέπει να συνειδητοποίησε το μέγεθος του πολιτικού αυτογκόλ που έβαλε. Βέβαια δεν πήγε χαμένο, καθότι αυτό ήταν η μεγάλη ευκαιρία την οποία αναζητούσε ο Χρήστος Παπουτσής, προκειμένου να αρθρώσει έναν συνεκτικό και διακριτό πολιτικό λόγο, με απευθείας αναφοράς στις αγωνίες και τη ψυχοσύνθεση της κομματικής βάσης του ΠΑΣΟΚ. Η δήλωση του..

Αντεπίθεση Λοβέρδου στους επικριτές του για τα περί συγκυβέρνησης

Στην αντεπίθεση πέρασε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε για την δήλωση του περί στήριξης του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία αν η διαφορά των δύο κομμάτων είναι μεγάλη στις εκλογές.
Σε δήλωση του ο κ. Λοβέρδος αφήνει αιχμές για όσους έσπευσαν να τον κατηγορήσουν: «Την κρίσιμη αυτή περίοδο-αναφέρει-που

Τελικά τρελάθηκαν ..

Και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας τρέχει να πιάσει πόστο στην Νέα κυβέρνηση, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, επισήμανε ότι το κόμμα του θα συμμετέχει μετεκλογικά σε μια κυβέρνηση συνεργασίας με στόχο την εφαρμογή της νέας δανειακής σύμβασης.

Και η ΝΔ αντιδρά στις δηλώσεις Λοβέρδου!


Άμεσα  παρενέβη ο Γιάννης Μιχελάκης στη συζήτηση που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται δημοσίως, για το ενδεχόμενο συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, μετά τις επικείμενες εκλογές, με την προϋπόθεση ότι η σημερινή Αξιωματική Αντιπολίτευση

Στην Εθνική Συνδιάσκεψη ανακοινώνεται η υποψηφιότητα Βενιζέλου, αντιδράσεις για τις δηλώσεις Λοβέρδου

Στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, που ενδέχεται να μετατεθεί για τις 10-11 Μαρτίου, αναμένεται να ανακοινώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος.

Ο Λοβέρδος χάλασε την «σούπα» Βενιζέλου

Το ότι μόνο μια συνεργασία της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ μπορεί μετεκλογικά να υλοποιήσει το μνημόνιο αποτελεί κοινό μυστικό στο πολιτικό μας σύστημα. Το ότι θα τους φτάνουν τα ποσοστά είναι αμφίβολο.
Αλλιώς πάντως δεν γίνεται και αν στη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων δόθηκαν κάποιες διαβεβαιώσεις στους
εταίρους για το πολιτικό σκηνικό μετά τις εκλογές, κατέτειναν στο ότι τα δύο κόμματα θα συνεργαστούν και θα έχουν επαρκή πλειοψηφία.

Από 700 κάλπες, στις 18 Μαρτίου και χωρίς ευρώ στο ταμείο ο διάδοχος του Γιώργου Παπανδρέου

Το χρονοδιάγραμμα εκλογής του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κλείδωσε χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που έγινε στη Βουλή. Ο Γιώργος Παπανδρέου, θα αποχωρήσει από την Προεδρία μετά από 8 χρόνια, ένα μήνα και δέκα ημέρες. Εξελέγη στις 8 Φεβρουαρίου του 2004 και θα φύγει στις 18 Μαρτίου του 2012.

Ενιαίος φόρος στα ακίνητα και αυτοτελής φορολόγηση 20% στα ενοίκια

Τέσσερις σημαντικές αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος και ακινήτων ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να συμπεριλάβει στο φορολογικό νομοσχέδιο του Ιουνίου όπως απαιτεί η τρόικα.

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» είναι η ονομασία του νέου κόμματος του Πάνου Καμμένου

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» είναι η ονομασία του νέου κόμματος του Πάνου Καμμένου που ανακοινώθηκε σήμερα και επίσης δημοσιεύθηκε και η Ιδρυτική ανακοίνωση η οποία λέει:
 
Ιδρυτική διακήρυξη

Oλέθριες δηλώσεις Γ.Μανιάτη: "Διακεκαυμένη ζώνη και ασαφές τοπίο Αιγαίο και Μεγίστη"

Σε πρωτοφανείς δηλώσεις αναγνώρισης του βάσιμου των διεκδικήσεων της Τουρκίας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, για την ΑΟΖ και των δικαιωμάτων της εκτέλεσης εργασιών ερευνών, γεωτρήσεων και εκμετάλλευσης  εξορύξεων, προχώρησε πριν από λίγο ο υφυπουργός ΠΕΚΑ  και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης.

Οδυνηρό το εμπάργκο κατά της Γερμανίας στα προϊόντα της: 5,1 δισ. ευρώ κάτω σε 1 χρόνο!


 Αρχίζει και αποδίδει ... οδυνηρά για τους Γερμανούς το εμπάργκο στα γερμανικά προϊόντα που έχουν κηρύξει οργανώσεις και φορείς: Μείωση της τάξεως του 13%, η οποία αντιστοιχεί σε 5,1 δισ. ευρώ, εμφάνισαν οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ελλάδα το 2011, σύμφωνα με τον επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου του Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Φόλκερ Τράιερ.

Eπιβεβαίωση από ΥΠΕΘΑ: Πως μπορεί μέσω Μνημονίου να κατάσχεται ιδιωτική περιουσία!


Επιβεβαιώνει πλήρως το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το αποκαλυπτικό δημοσίευμα για την δημιουργία επιτροπής επιτάξεων. Η απόφαση υπογράφηκε στις 23 Ιανουαρίου, αλλά δημοσιεύθηκε μόλις την Τρίτη στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δύο ημέρες μετά

Περγαντάς: «Είναι στο χέρι μας όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, αρχικά επιβράδυνσης των συνεπειών της κρίσης και κατόπιν της ανάπτυξης στην Περιφέρειά μας»


Με ευρεία ανταπόκριση στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά και της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης κοινοτικών και άλλων πόρων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


Η Ομοσπονδία καταγγέλλει τη στάση της Εταιρίας Lafarge διότι η διοίκηση δεν επέτρεψε να περιηγηθούν και να εποπτεύσουν τις κτιριακές εγκαταστάσεις, όπου εργάζονται οι υπάλληλοι Γραφείου για να διαπιστωθούν οι συνθήκες εργασίας.

Κατάθεση πρότασης αποκεντρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην περιφέρεια Στερεάς


Η διαχείριση των απορριμμάτων αποδεικνύεται ιδιαίτερης σημασίας ζήτημα, από οικονομική, περιβαλλοντική, κοινωνική και, εσχάτως, πολιτική άποψη, αφού: συνδέεται άμεσα με το ύψος των δημοτικών τελών και την τοπική οικονομία,

Ο Λαϊκισμός και η υπευθυνότητα


Του Αντώνη Σκούρα
Ο λαϊκισμός φουντώνει καθημερινά. Δηλητηριάζει όλες τις πτυχές του κοινωνικού μας βίου. Και ο θυμός που έγινε οργή και μετά μίσος θολώνει την ικανότητα διάκρισης, ποιο είναι σωστό, ποιο λάθος, ποιο το σημαντικό και ποιο το ασήμαντο.

Καλημέρα!!!


Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Λοβέρδος: Σε ρόλο Τσατσάς το ΠΑΣΟΚ “Ψηφίστε μας να στηρίξουμε τη Ν.Δ.”

Το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει τη Νέα Δημοκρατία για τη συγκρότηση κυβέρνησης εάν δεν αποκτήσει αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
(Σχόλιο 1: Το μεγαλύτερο πολιτικό ατόπημα που θα μπορούσε να κάνει μεγάλο στέλεχος ενός κόμματος. Αν ζούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου θα τον είχε στείλει στο σπίτι της κοπέλας του)

Την ζηλεύω -Την ζηλεύω


Μπορεί την Σ. Οικονομέα ημερολόγιο μου, να μην ξέρω αν την "πάω" ή την ζηλεύω και ο λόγος είναι, ότι δικαιώνεται πολιτικά με το θάρρος της γνώμης της και για το timing  που λέει την άποψη της.
Την Κατερίνα Περλεπέ, όμως ημερολόγιο μου την ζηλεύω και μάλιστα πάρα πολύ. Το γιατί ;

Δεν την πάω -Δεν την πάω ή αλλιώς την ζηλεύω


Κοίτα να δεις που αυτό το κορίτσι θα βγει δικαιωμένο!!!
Όταν αναρτήσαμε την δήλωση της Στ. Οικονομέα για την διαφωνία της σε σχέση με όσα έγινα στην ΝΕ. Λάβαμε ένα μήνυμα από αναγνώστη μας ο οποίος μας έγραφε, ότι κ. Οικονομέα δεν τα είπε ακριβώς έτσι και εντός της ΝΕ, "το διατύπωσε αλλιώς όσο αφορά την δραχμή"  μας ανέφεραν.

«Μυστικός δείπνος» 20 βουλευτών για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας συζήτησαν χθες βράδυ περίπου είκοσι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ. Οι πληροφορίες όσο και η σύνθεση παραπέμπει σε υποστηρικτές του Ευ. Βενιζέλου, καθώς την πρωτοβουλία ανέλαβε η ομάδα των επτά υφυπουργών

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το σωματείο μας σας προσκαλεί στην αποκριάτικη συνεστίαση του που πραγματοποιείται το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012 ώρα 8μ.μ. στην ταβέρνα «ΤΣΙΜΠΟΣ» στην Αγ. Ελεούσα Χαλκίδας.

Kαλημέρα. Για να Καταλάβετε!..


Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Η Βουλή οχυρώνεται

Καλού κακού, κάγκελα παντού! Αυτό συμβαίνει στην πάνω πλευρά της πλατείας Συντάγματος από τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα άντρες των ΥΜΕΤ, από τις 6.30, στήνουν κιγκλιδώματα μπροστά από τη Βουλή, ενώ τρεις κλούβες βρίσκονται ήδη στη Β. Σοφίας.

Την καθυστέρηση στους εμβολιασμούς των στρατιωτών καταγγέλλει το ΚΚΕ

Μαζικές είναι οι καταγγελίες στρατιωτών που κατατάχθηκαν στις αρχές Φεβρουαρίου αλλά δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη, όπως προβλέπεται, σύμφωνα με το ΚΚΕ.
Στην σχετική ανακοίνωση του κόμματος σημειώνεται ότι Αυτή τη στιγμή, με ευθύνη της κυβέρνησης και της στρατιωτικής ηγεσίας, η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη από τις ελλιπείς ιατρικές υποδομές των στρατοπέδων,

Σεσημασμένος Αλβανός ο ένας από τους ληστές του μουσείου

Σε Αλβανό υπήκοο που έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα, φέρεται να ανήκουν τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο ύφασμα και την μονωτική ταινία που βρέθηκαν, μετά την ένοπλη ληστεία στο Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας στην Ολυμπία.

Απάντηση του Υπουργείου Πολίτισμού και Τουρισμού στην ερώτηση του Συμεών Κεδίκογλου για την Ιαματική πηγή Αιδηψού.


Στην ερώτηση του Συμεών Κεδίκογλου για το ζήτημα της ιαματικής πηγής Αιδηψού και σχετικά με την περίπτωση της παραχώρησης του κτιρίου του ποσιθεραπευτηρίου της «Ιαματικής Πηγής Λουτρακίου» προς το Δήμο Λουτρακίου, που επικαλέστηκε ο βουλευτής, το Υπουργείο μέσω της Ε.Τ.Α.Δ. Α.Ε.,

Το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει στο Αλιβέρι ομιλία με την ευκαιρία της Παγκ.Ημέρας της Γυναίκας.

Με την ευκαιρία της "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ" το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει ομιλία με
θέμα:   "ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΟΡΤΗ".
Τετάρτη 29/02/2012  Ώρα 5μ.μ
Αίθουσα Εργατικού Κέντρου Αλιβερίου

Π. Νικολούδηςεπικεφαλής της Αρχής για την καταπολέμηση του «μαύρου» χρήματος ετοιμάζονται τα κουτάλια, τα μαχαίρια και τα πηρούνια

Σήμα κινδύνου για τον τρόπο αξιοποίησης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ έστειλε χθες από τη Βουλή ο επικεφαλής της Αρχής για την καταπολέμηση του «μαύρου» χρήματος Π. Νικολούδης όταν ενημερώνοντας την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, δήλωσε ευθέως «από πρώτη εντύπωση ή περίπου διαπίστωση (σας λέω) ότι γύρω από το ΕΣΠΑ και τα αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ που πρόκειται να δοθούν και που είναι χρήματα του ελληνικού δημοσίου και της Ε.Ε., αρχίζει να στήνεται ένα πάρτι».

Έλληνας βουλευτής έβγαλε 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό το Μάιο του 2011!

Έλληνας βουλευτής έβγαλε στο εξωτερικό 1 εκατομμύριο ευρώ τον δραματικό Μάιο του 2011.
Σε αυτή την βαρύτατη καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος Παναγιώτης Νικολούδης.

Τετ α τετ Παπαχρήστου-Καστανίδη στη Βουλή

Τον Βαγγέλη Παπαχρήστο φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο ο Χάρης Καστανίδης για να ενδυναμώσει την υπό σύσταση Κοινοβουλευτική του Ομάδα, η οποία θα αποτελείται από διαγραμμένους του ΠΑΣΟΚ.

Ο Τοτός θέλει να πάει στην τρίτη τάξη!!!

Σας "κουράσαμε" μέρες τώρα, μεσημέρι και χρειάζεται ένα διάλειμμα. 
Το ανέκδοτο να γελάσουμε ...
Η δασκάλα της Α' δημοτικού έχει πρόβλημα με τον Τοτό που όλο βρίζει και δε δίνει την παραμικρή σημασία στο μάθημα.

-"Ποιό είναι το πρόβλημά σου;"', τον ρωτάει εξαγριωμένη.  

Χωρίς μισθό από το 2013 οι επιπλέον αντιδήμαρχοι

Οριστικά, δεν αλλάζει ο αριθμός των αντιδημάρχων όπως είχε συμφωνηθεί στην πρόσφατη συνάντηση της ΚΕΔΕ με την πολιτική ηγεσία του υπ. Εσωτερικών.*
Ωστόσο, οι «πλεονάζοντες», σύμφωνα με την αρχική διάταξη του «Καλλικράτη 2», αντιδήμαρχοι δεν θα λαμβάνουν αντιμισθία από 1.1.2013.

10%, ΤΕΛΙΚΑ, Η ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Με διπλασιασμό του ποσοστού μείωσης των μισθών των αιρετών και των συμβούλων θα καλυφθούν τελικά τα μισά (περίπου 17 με 18) από τα 35 εκατ. ευρώ, που προβλέπονται στο νόμο για το «Μνημόνιο 2» με τη μείωση του αριθμού των αντιδημάρχων.  

Στα χρόνια της παρακμής


ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ  Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ – ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ο λαϊκισμός φουντώνει καθημερινά. Δηλητηριάζει όλες τις πτυχές του κοινωνικού μας βίου. Και ο θυμός που έγινε οργή και μετά μίσος θολώνει την ικανότητα διάκρισης, ποιο είναι σωστό, ποιο λάθος, ποιο το σημαντικό και ποιο το ασήμαντο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.!