Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Πόσα φύλλα πούλησε η νέα Ελευθεροτυπία;

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των Πρακτορείων Διανομής την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της (10/1) η ιστορική εφημερίδα πούλησε λίγο πιο πάνω από 22.000 φύλλα σε όλη την Ελλάδα (σε τιράζ 60.000 αντιτύπων) και τη δεύτερη μέρα (11/1) η κυκλοφορία έπεσε στα 15.000 φύλλα

Βαγγέλης Αποστόλου, για τις καταργούμενες ΔΟΥ στην Εύβοια


Με ερώτηση του στον Υπουργό Οικονομικών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, εξέθεσε τα προβλήματα που θα προκύψουν από την κατάργηση των τεσσάρων από τις πέντε Δ. Ο. Υ του νομού Ευβοίας.

Κλειστή η Δ. Ο. Υ Χαλκίδας για τρεις μέρες

Για 3 συνεχόμενες μέρες θα παραμείνει κλειστή η Δ. Ο. Υ Χαλκίδας, λόγω της αναβάθμισης που θα πραγματοποιηθεί στα ηλεκτρονικά συστήματα της.
Την Δευτέρα 14-01-2013, την Τρίτη 15-01-2013 και την Τετάρτη 16-01-2013,

Βαγγέλης Αποστόλου :Το δίλημμα: αιθαλομίχλη ή παγωνιά

Το άρθρο Δημοσιεύτηκε στην Ελευθεροτυπία 11/1/13

Χθες ήταν η χρήση των καυσοξύλων ως θερμαντικού μέσου που απειλούσε με εξαφάνιση το δασικό οικοσύστημα της χώρας μας (!!!), γεγονός που οδήγησε τη μόνιμη Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής σε δύο συνεδριάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Βαγγέλης Αποστόλου κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του στη Βουλή για το Φορολογικό Νομοσχέδιο, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:




« Η έλλειψη της βούλησης για πάταξη της φοροδιαφυγής δεν αποτυπώθηκε μόνο στη διαχείριση των ληστών, αποτυπώνεται και στο συζητούμενο φορολογικό νομοσχέδιο. Η φορολογική δικαιοσύνη που υποσχεθήκατε με την προγραμματική σας συμφωνία για τη συγκυβέρνηση μεταφράζεται σε ελαφρύνσεις για τους έχοντες και εξόντωση για τα μικρά και μεσαία εισοδήματα.

Παρέμβαση του Συμεών Κεδίκογλου για τα εκπαιδευτικά κενά στα σχολεία της Εύβοιας



Σε παρέμβαση στο Υπουργείο Παιδείας προχώρησε ο βουλευτής εκφράζοντας την έντονη αντίδρασή του στο γεγονός ότι σήμερα, τόσους μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, παρατηρούνται κενά σε καθηγητές, ιδιαίτερα ειδικοτήτων εξεταζομένων μαθημάτων σε πανελλαδικές εξετάσεις.

Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από το Σύνδεσμο των Ράδιο Ταξί Χαλκίδας



Είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα (μακράς διάρκειας) και ρούχα (μεταχειρισμένα, σε πολύ καλή κατάσταση), κατέθεσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλκιδέων ο Σύνδεσμος Ράδιο Ταξί Χαλκίδας, μετά από συγκέντρωση τους που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μελών του.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΥΓΕΙΑΣ Νέα συνάντηση για τα διαδικαστικά του εν εξελίξει προγράμματος δωρεάν μαστογραφιών

 Ο αντιδήμαρχος Υγείας & Πρόνοιας του Δήμου Χαλκιδέων - γιατρός, Γιώργος Βοσκός προσκαλεί όλες τις γυναίκες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών (και αυτές που ήδη εξετάστηκαν και αυτές που πρόκειται να εξεταστούν) σε συνάντηση, την προσεχή Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου, στις 12:30 το μεσημέρι στο Δημαρχείο (Φαρμακίδου 15).

Σκοπός της συνάντησης είναι:

Ουρανία Παπανδρέου Δεν σέβονται ούτε τη Δικαιοσύνη, ούτε το Κοινοβούλιο Ξεπούλημα αντί πινακίου φακής

Δεν σέβονται ούτε τη Δικαιοσύνη, ούτε το Κοινοβούλιο
Ξεπούλημα αντί πινακίου φακής
΄Ηλθε η ώρα να πάνε φυλακή όσοι καταλήστεψαν την Ελλάδα, να διεκδικήσουμε το μόχθο μιας ζωής, τις συντάξεις και τα φάρμακα που δικαιούμαστε και να τους στείλουμε στα σπίτια τους
.

Το Κέντρου Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού Χαλκίδας


Διοργανώνει Βιωματικό  σεμινάριο  για  γονείς σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ με  θέμα  «Επικοινωνία  στην  οικογένεια  και ο  ρόλος  της  στις  αποφάσεις  και  στην   προσωπική  ανάπτυξη  των  νέων»

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Τα Ειρηνοδικεία έγινα ο εφιάλτης των τραπεζών και φοβούνται για μαζικό "χτύπημα".....

Το Ειρηνοδικείο Συκιωνίων στο Κιάτο διέγραψε τα χρέη 45χρονης ανέργης μητέρας δυο παιδιών σε ποσοστό 90%!
Το δικαστήριο μείωσε την τραπεζική οφειλή της 45χρονης από 24.000 ευρώ σε 2.400 ευρώ!

ΚΚΕ:Ανατριχιαστικό το ποσοστό της ανεργίας

«Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση δήθεν για την αντιμετώπιση της υψηλής ανεργίας των νέων αποτελούν πρόκληση για τους εργαζόμενους και τη νεολαία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
Σύμφωνα με το ΚΚΕ τα μέτρα της κυβέρνησης «παραδίδουν βορά στο μεγάλο κεφάλαιο, να δουλεύει προσωρινά για ένα χαρτζιλίκι, χωρίς δικαιώματα, έως να την ρίξουν ξανά στην ανεργία».

BBC Tουρίστες κρατήθηκαν από την ΕΛΑΣ ως "παράνομοι" μετανάστες

Τις υποθέσεις δύο τουριστών και ενός Ινδού ακαδημαϊκού τους οποίους η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε  κατά τη διάρκεια των εντεινόμενων επιχειρήσεων "σκούπα" που έχει εξαπολύσει το τελευταίο διάστημα εναντίον των μεταναστών περιγράφει το BBC. Οι τουρίστες και ο ακαδημαϊκός κρατήθηκαν ως "παράνομοι" μετανάστες και τουλάχιστον δύο χτυπήθηκαν άσχημα.

Μικρό προβάδισμα της ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση

Μικρό προβάδισμα μισής μονάδας υπέρ της ΝΔ, προκύπτει από νέα δημοσκόπηση της Public Issue.
Πιο συγκεκριμένα  στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 29% έναντι 28,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Σταθερά στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή

Συνεργάτης Παπακωνσταντίνου: Εκτύπωσα το cd και το παρέδωσα στον πρώην υπουργό!

Στενός συνεργάτης του Γ.Παπακωνσταντίνου κατέθεσε σήμερα ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων ότι πήρε στα χέρια του το cd με τη λίστα Λαγκάρντ και το επεξεργάστηκε.
Ο μετακλητός υπάλληλος του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου,

Απαραίτητη η οριζόντια μείωση ή έστω το πάγωμα των δημοτικών τελών

                                                 Του κ. Παναγιώτη Γεωργίου Κούβαρη
Η οριζόντια μείωση ή έστω το πάγωμα του συνόλου των συντελεστών των δημοτικών τελών θα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για τις δημοτικές αρχές όλων των δήμων της περιοχής μας.

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι ντροπή αυτά τα ποσοστά ανεργίας

Δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Β’ Αθήνας και υπεύθυνου της επιτροπής κοινοβουλευτικού ελέγχου του Υπουργείου Εργασίας, για τα ποσοστά ανεργίας τον Οκτώβριο του 2012 στο 26,8% και για τα προγράμματα που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση για τους νέους ανέργους.

Ανάθεση άσκησης αρμοδιοτήτων στους Αντιπεριφερειάρχες και στον Περιφερειακό Σύμβουλο που ορίστηκαν από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά  ανατέθηκε η άσκηση  αρμοδιοτήτων ως κάτωθι:

1)Στην Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά - Γιαννιού, η άσκηση αρμοδιοτήτων, που αφορά τις υπηρεσίες Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού της  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας .

ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: Η υπόθεση των πολλών off shore εταιριών που υπάρχουν στην Κύμη έπαιξε ρόλο στην παραμονή της.



Μετά την απόφαση για την παραμονή της ΔΟΥ Κύμης - εξέλιξη θετική για τους κατοίκους της - καθώς εύλογα ίσως αναρωτιούνται οι κάτοικοι άλλων περιοχών γιατί και εκεί δεν διατηρούνται οι ΔΟΥ, αν και έχουν σε πολλές περιπτώσεις δικαιολογημένα αιτήματα, θα ήθελα από πλευράς μου να κάνω κάποιες διευκρινίσεις, μετά και από προσωπική επαφή που είχα με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα:

Ορισμός αντιδημάρχων & αναθέσεις καθηκόντων δε δημοτικούς συμβούλους



Με απόφαση του Δημάρχου, Θανάση Ζεμπίλη, ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι ενώ ανατέθηκαν καθήκοντα και σε σειρά δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας:

ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Συνάντηση του Β. Αποστόλου με το Σύλλογο Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής



Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Βαγγέλης Αποστόλου συναντήθηκε σήμερα 10/01/2013 στο γραφείο του στην Αθήνα με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής. Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου του παρουσίασαν διεξοδικά την πορεία και το έργο του Συλλόγου.

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από το βουλευτή Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη και τον υπεύθυνο Πολιτικού Σχεδιασμού Σάκη Παπαθανασίου συναντήθηκε σήμερα με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη και τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Δημήτρη Στεφάνου.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ο μαγικός Καβοντόρος


Κάπου μακριά, κάπου εδώ τόσο κοντά, ένα δέντρο σαλεύει με τ’ αρχαία του φύλλαμε ρίζες τόσο παλιές όσο ο Αλκαίος, ο Όμηρος και η ίδια η γλώσσα. Καβοντόρος και Φύση.

Πέρασε το νομοσχέδιο για τις συγχωνεύσεις-καταργήσεις Οργανισμών

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις οργανισμών και φορέων του δημοσίου, ενώ καταψηφίστηκε από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, και δεν πέρασε, το άρθρο 8 που προβλέπει την κατάργηση του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών και την ενσωμάτωση του στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Λαχειοφόρου Αγοράς για την είσχυση της Εθελοντικής Ομάδας Εύβοιας

Σας ενημερώνουμε ότι η Εθελοντική ομάδα της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ προέβη στην έκδοση Λαχειοφόρου Αγοράς με την κλήρωση «ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΑΘΩΝ» αποτελούμενο από: καύσιμη ύλη, τρόφιμα όπως: λάδι, αλεύρι, ρύζι, όσπρια, μέλι κ.λ.π.
Ο κάθε Λαχνός κοστίζει 2 €  και περιλαμβάνει τρεις αριθμούς (δηλαδή ο κάθε αριθμός κοστίζει 0,66 λεπτά) και η κλήρωση θα γίνει με τους τέσσερις τελευταίους αριθμούς του Λαϊκού Λαχείου της κλήρωσης που θα γίνει στις 29 Ιανουαρίου του 2013.

Παράσταση από το θέατρο τέχνης εξόρυξη


Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Φήμες!!



Aναρχικοί και στην Λίμνη Αμαλία

Γενικός Διευθυντής της Nestle. Όσοι πιστεύουν ότι το Νερό Αποτελεί Δημόσιο Αγαθό είναι Ακραίοι!
Ο Peter Brabeck-Letmathe είναι ο Γενικός διευθυντής της Nestle. Στο Video που ακολουθεί διατυπώνει με απίστευτο κυνισμό ότι το νερό δεν είναι δημόσιο αγαθό και όσοι το πιστεύουν αυτό είναι ακραίοι! Δείτε το video:

Με τέσσερις κάλπες οδεύει στη Βουλή η υπόθεση Λαγκάρντ

Τέσσερις θα είναι οι κάλπες που θα στηθούν στη Βουλή για την υπόθεση της αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ, καθώς η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει την πρόταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για παραπομπή εκτός του Γ. Παπακωνσταντίνου και του Ευ. Βενιζέλου και των πρώην πρωθυπουργών, Παπανδρέου και Παπαδήμου και έτσι θα συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 30 υπογραφών για την πρόταση Καμμένου.

Έρχεται η επιδότηση για τα ενεργειακά τζάκια

Στα σκαριά βρίσκεται  τα τζάκια σε ενεργειακά – με διττό το στόχο της εξοικονόμησης πόρων για θέρμανση και της άμβλυνσης του φαινομένου της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο οποίο παρατηρείται έξαρση– επεξεργάζεται το ΥΠΕΚΑ.
Όπως ανακοίνωσε από τη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός, Σταύρος Καλαφάτης, το υπουργείο Περιβάλλοντος σχεδιάζει να εντάξει άμεσα το μέτρο της μετατροπής των συμβατικών τζακιών σε ενεργειακά στο πρόγραμμα "εξοικονόμηση κατ' οίκον" για να παρέχεται και για τη δράση αυτή επιδότηση προς τους πολίτες.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Γ. Στουρνάρας: Αδύνατη η διεύρυνση του επιδόματος θέρμανσης

Δεν υπάρχουν δημοσιονομικές δυνατότητες για διεύρυνση του επιδόματος θέρμανσης, υποστήριξε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, κλείνοντας οριστικά τη συζήτηση και για τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης.

Διεγράφησαν από την ΚΟ της ΔΗΜΑΡ Βουδούρης-Μουτσινάς

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ τέθηκαν με απόφαση του Φώτη Κουβέλη οι βουλευτές Οδ. Βουδούρης και Π. Μουτσινάς. Όπως κυκλοφορούσε από χθες, ο κ. Κουβέλης προχώρησε στην αποπομπή των δύο βουλευτών από την ΚΟ του κόμματος. H σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνέντευξη του κ. Βουδούρη στη Real News, όπου τόνισε ότι θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης ΣΥΡΙΖΑ για παραπομπή Βενιζέλου.

Ο Πέτρος Δούκας ένα βήμα πριν να προτείνει κρεματόρια!

Ο Πέτρος Δούκας στέλεχος της ΝΔ και υπουργός της, στην ιστοσελίδα του προτείνει  για τους ανέργους "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ// ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ"
Διαβάστε αναλυτικά τι μέτρα προτείνει και γιατί πολιτικό προσωπικό έχουμε, στο οποίο είχε και έχει ανατεθεί η τροχιά ανάπτυξης της χώρας μας. 

Το κείμενο αξίζει να διαβαστεί και να αναλυθεί με προσοχή...
 
Τα μέτρα ψηφίστηκαν. Ψηφίστηκε και ο Προϋπολογισμός. Εκταμιεύονται και οι δόσεις! Το φάντασμα της δραχμής απομακρύνθηκε, ή τουλάχιστον απομακρύνθηκε αισθητά, οι δε Εταίροι μιλάνε με πολύ καλά λόγια γιά τον Πρωθυπουργό και το έργο του.
Η δε Αντιπολίτευση έπεσε έξω σε όλες τις προβλέψεις της: για τη δραχμή, γιά το ύψος των δανειακών επιτοκίων (το οποίο είναι ιδιαίτερα χαμηλό), κλπ., και έφυγε γιά διακοπές στη Βραζιλία!

Καλημέρα. Εκθέματα !!


Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Καρκίνος: Η τέλεια λύση που βρίσκει ο εγκέφαλος

"Όλοι οι καρκίνοι προκαλούνται και ενεργοποιούνται από έντονες και βίαιες εσωτερικές συγκρούσεις που τις βιώνουμε χωρίς να τις εκφράζουμε. Η φύση της εσωτερικής σύγκρουσης καθορίζει την περιοχή του εγκεφάλου που θα πληγεί και το όργανο στο οποίο θα εντοπισθεί η ασθένεια. "

Παρά το κρύο έπεσε με τα ρούχα στο νερό για τον Σταυρό

Παρά το τσουχτερό κρύο και την έντονη βροχόπτωση στην Ερέτρια και στην Αμάρυνθο,  στις δύο παραθαλάσσιες πόλεις του Δήμου Ερέτριας, τελέσθηκε με κατάνυξη και παρουσία χιλιάδων πιστών ο Αγιασμός των Υδάτων.

Στην Αρτάκη ο Συμεών Κεδίκογλου



Στην Αρτάκη παραυρέθηκε ο βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου για τον εορτασμό των Φώτων. Στη φωτογραφίαι:

Οι δημαιρεσίες στο Δήμο Χαλκιδέων. Αλλαγές στη σύνθεση του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Επιτροπών Οικονομικών & Ποιότητας Ζωής



Στη σημερινή (6 Ιανουαρίου 2013) ειδική συνεδρίαση (την οριζόμενη την πρώτη Κυριακή του 3ου έτους της τρέχουσας Δημοτικής θητείας, για την προβλεπόμενη εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων:

Εορτασμός Θεοφανείων στη Χαλκίδα



Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης παραβρέθηκε σήμερα στη Λειτουργία των Θεοφανείων και παρακολούθησε το Μέγα Αγιασμό των Θεοφανείων στον  Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου

Tους διώχνουν από την ΔΗΜΑΡ

Οδεύουν προς την έξοδο της ΔΗΜΑΡ 
 Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης
Η απόφαση ελήφθη από τον Φώτη Κουβέλη και αναμένεται να ανακοινωθεί έως την Τρίτη. Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι η συνέντευξη του βουλευτή Β΄ Αθηνών στη Real News ότι θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης ΣΥΡΙΖΑ για παραπομπή Βενιζέλου.

Το Αυτοδιοικητικό κίνημα, σε συνθήκες μνημονιακής επέλασης, συνεχίζει τη δράση του στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών της περιφέρειας Στερεάς



Αποτιμώντας τη μέχρι σήμερα δραστηριότητά μας και ενόψει της εναλλαγής της εκπροσώπησής μας στο περιφερειακό συμβούλιο, διαπιστώνουμε ότι:


Τρία χρόνια μετά τη δημιουργία του Αυτοδιοικητικού κινήματος, στη μέση της θητείας του περιφερειακού συμβουλίου, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα νέο πολιτικό σκηνικό, εξαιρετικά δυσμενέστερο, ενώ και η κατάσταση στην περιφέρεια Στερεάς

Δήλωση του Βαγγέλη Αποστόλου, Βουλευτή Εύβοιας ΣΕΛΜΑΝ: Πρωτοχρονιάτικος «μποναμάς» η απόλυση των 174 εναπομείναντων εργαζομένων της στην Εύβοια.



Πηγαίνοντας στη δουλειά τους αμέσως μετά τις γιορτές οι εργαζόμενοι της επιχείρησης έμαθαν την απόφαση της εταιρείας για την οριστική διακοπή των εργασιών της στις 8/2/13. Απόφαση που είναι νομοτελειακό αποτέλεσμα της πολιτικής του δικομματισμού, της συγκυβέρνησης και των εργοδοτικών αυθαιρεσιών και επιδιώξεων

ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ




Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος θα παρακολουθήσει τη Λειτουργία των Θεοφανείων στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδας (10:00)

Συγκλονιστική μουσουλμάνα της Θράκης: "Δεν είμαστε Τούρκοι,όσο κι αν θέλουν να μας κάνουν

Τη συγκλονιστική κραυγή απελπισίας και αγωνίας της Σαμπιχά Σουλεϊμάν, μιας Μουσουλμάνας Ρομά από την Ξάνθη, η οποία κατήγγειλε στο 5ο Συνέδριο του ΟΗΕ για τις μειονότητες στη Γενεύη, την κατευθυνόμενη από την Άγκυρα εκπαιδευτική πολιτική της μειονότητας, μετέφερε με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.