Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ένα κερί για τους φοιτητές που έφαγε το Μνημόνιο

Μετέχουμε στο πένθος για την απώλεια των φοιτητών. Διαμαρτυρόμαστε γιατί στην Ελλάδα του 2013 πεθαίνουν παιδιά λόγω κρίσης.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών.

Χτες το απόγευμα,  δύο σπουδαστές του ΤΕΙ Λάρισας βρέθηκαν νεκροί στο κέντρο της πόλης από αναθυμιάσεις  που προήλθαν από αυτοσχέδιο μαγκάλι, ενώ άλλοι τρεις χαροπαλεύουν.

Oι Ανεξάρτητοι Έλληνες για το θάνατο των δύο σπουδαστών



«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων φοιτητών. Δυστυχώς η τρόικα και η κυβέρνηση για ακόμη μια φορά, θεώρησαν πιο σημαντική την αύξηση των δημοσίων εσόδων, μέσου του υπέρογκου φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, από την ίδια την ανθρώπινη ζωή».

Το ΚΚΕ για τον θάνατο των δύο σπουδαστών


Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι το περιστατικό αναδεικνύει με δραματικό τρόπο τον εγκληματικό χαρακτήρα της πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ που έχει καταστήσει τη θέρμανση είδος πολυτελείας και εξαναγκάζει τις λαϊκές οικογένειας να καταφεύγουν σε επικίνδυνες μορφές θέρμανσης προηγούμενων δεκαετιών.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του φοιτητή από τον Σύλλογο διδασκόντων καθηγητών του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας




Ο  σύλλογος  των  διδασκόντων  καθηγητών  του  4ου  Γυμνασίου  Χαλκίδας  αισθάνεται  την  ανάγκη  να  εκφράσει  δημοσίως  τα  συλλυπητήρια  του  προς  τους  οικείους  του  αποθανόντος  σπουδαστή  Νικολάου  Πολυχρόνη  ο  οποίος  διετέλεσε  μαθητής  του  σχολείου  μας για 3 συνεχή έτη όπως και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογενείας, δίνοντας  την εικόνα του σοβαρού και σεβαστικού παιδιού,  που  όμως  χάθηκε  τόσο  άδικα  και  τόσο  πρόωρα  ....

"Δεν μπορούμε να πάρουμε πετρέλαιο" έλεγαν οι άτυχοι σπουδαστές

Συγκλονίζει ο θάνατος δύο φοιτητών στη Λάρισα που άναψαν αυτοσχέδιο μαγκάλι για να ζεσταθούν.
Η μαρτυρία της σπιτονοικοκυράς τους, μιλώντας στον ANT1 αποκάλυψε ότι είχε ρωτήσει τους νεαρούς για το πετρέλαιο, αλλά εκείνοι της είχαν πει ότι δεν θέλουν. "Φέτος, τι θα γίνει παιδιά, θα πάρουμε πετρέλαιο, τα ρώτησα. Κανόνισε για σένα, εμείς δεν παίρνουμε, αν έχει πολύ κρύο θα δούμε, μου απάντησαν".