Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Δασαρχείο Ευβοίας: Καλεί όλους τους φορείς και πολίτες να σταθούν αρωγοί στο έργο των δασικών Υπηρεσιών


Από την Δ/νση Δασών και τα Δασαρχεία του Ν. Εύβοιας εφαρμόζεται το Πρόγραμμα Δασοπροστασίας έτους 2013 του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. 

ΓΙΑΤΙ?

Γιατί δεν εμφανίστηκε στην Γενική συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς κάποιος εκπρόσωπος να μας πεί αυτά που διαβάζουμε εδώ και δύο μέρες?
Η πρόταση ήταν συγκεκριμένη:

EVRIPOS CUP 2013 ( 6-7-2013) Απολαύστε


ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Ο ΛΟΦΟΣ


ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ 4/8/2013 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ Ο ΛΟΦΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ:17 EΥΡΩ/ΑΤΟΜΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:
1.ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 07:00 ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο «Κυρ Φώτης» και τα «Μυαλά...πανέ»

Στην "Ευβοϊκή Γνώμη" της περασμένης εβδομάδας δημοσιεύτηκε , στη μόνιμη στήλη του "τοπογράφου - μηχανικού" κ. Λεωνίδα Ιωαννίδη ένα υβριστικό άρθρο για τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ  κ. Φώτη Κουβέλη. 

Ο Συμεών Κεδίκογλου «Οι καιροί απαιτούν όραμα. Οι αλλαγές στην Παιδεία είναι οι πιο σπουδαίες αλλά και οι πιο επίπονες και χρονοβόρες.»



Χαιρετισμό απηύθυνε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Συμεών Κεδίκογλου στην ενημερωτική ημερίδα που οργάνωσαν σήμερα 5 Ιουλίου το Υπουργείο και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής με θέμα: «Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου της σχολικής μονάδας-Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης: Αποτελέσματα και προοπτικές».

Ανακοίνωση του Τομέα Αυτοδιοίκησης της ΔΗΜΑΡ για τη μεταφορά της Δημοτικής Αστυνομίας στην ΕΛ.ΑΣ.



 Η πρόταση για μεταφορά της Δημοτικής Αστυνομίας στην ΕΛΑΣ και μάλιστα ερήμην των φορέων της αυτοδιοίκησης, εντάσσεται, εκτός των άλλων, και σε μια κλιμακούμενη προσπάθεια απαξίωσης και αποδυνάμωσης του θεσμού.

Καθηγητής Γεώργιος Βάμβουκας ( ΝΕΑ ΜΕ.Ρ.Α.): «Νέα δυσβάσταχτα μέτρα από Φθινόπωρο»

Με αφορμή τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο για το χρέος της γενικής κυβέρνησης το πρώτο πεντάμηνο του 2013, ο υπεύθυνος Οικονομικών της Νέας ΜΕΡΑς καθηγητής κ. Γεώργιος Βάμβουκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 16o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών χαιρετίζει τις χιλιάδες των συναδέλφων που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 16ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ και υπερψήφισαν τους συνδυασμούς της παράταξης. 

Στην Χαλκίδα ο Αλέξης Τσίπρας



Στην Χαλκίδα  θα  έλθει  την  Τρίτη   9  Ιούλη  ο   πρόεδρος  του ΣΥΡΙΖΑ  ΕΚΜ  Αλέξης  Τσίπρας.
 Θα  έλθει  για  να  συναντηθεί  με  τα  σωματεία  των  εργαζόμενων  της  περιοχής  και  να  μιλήσει  στους  ανέργους  και  εργαζόμενους.
Διάλεξε  (μόλις  μία  μέρα  πριν  την  έναρξη  του  συνεδρίου  του  ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ) να  έλθει  στην  περιοχή  μας  γιατί  γνωρίζει ότι :

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΤΟ ΣΧΟΟΑΠ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΥΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ,
τ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΥΛΩΝΟΣ
Η εκπόνηση του Σχέδιο Χωρικής Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) του Δήμου Αυλώνος, όπως και των υπολοίπων δύο δημοτικών ενοτήτων, Δυστίων και Κονιστρών, είναι μία κρίσιμη διαδικασία χωροταξικού σχεδιασμού με άμεσες και μακροπρόθεσμες αναπτυξιακές διαστάσεις. Ασφαλώς η περίοδος της τραγικής κρίσης που διανύουμε δεν επιτρέπει αισιόδοξες προσδοκίες για το άμεσο μέλλον αλλά ταυτόχρονα επιβάλλει την  προσγείωση του σχεδιασμού στις πραγματικές δυνατότητες των τοπικών κοινωνιών και ιδίως στην πραγματική προοπτική της ενδογενούς ανάπτυξης. Με άλλα λόγια: μόνοι μας αλλά οργανωμένα σχεδιάζουμε και κυρίως ενεργοποιούμαστε ως τοπικές κοινωνίες για να σηκωθούμε στα πόδια μας και να παράγουμε  αγαθά, υπηρεσίες, πόρους βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής και κυρίως επιτυγχάνοντας την βιωσιμότητα των φυσικών πόρων και του περιβάλλοντος.  Αυτό πρέπει να είναι – κατά την γνώμη μας- το πνεύμα, το διακύβευμα του χωροταξικού και αναπτυξιακού σχεδιασμού στην περιοχή μας.

Δήμος Ερέτριας- ο δήμαρχος υπέγραψε το σύμφωνο των δημαρχών στην έδρα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου

Το Σύμφωνο των Δημάρχων υπέγραψε στις 24 Ιουνίου 2013 ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας,  στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο πλαίσιο της 4ης τελετής συνάντησης και υπογραφής από τα νέα μέλη του.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ



Επί χρόνια η παραβατικότητα ανενόχλητη και ασύδοτη. χωρίς μελέτες, χωρίς άδειες και εγκρίσεις, χωρίς ονομαστικό έργο που να αφορά το ίδιο το γήπεδο, με άδηλους πόρους και πιστώσεις, με αφαίμαξη του αμμοχάλικου των ποταμών της περιοχής.

ΧΑΔΑ ΚΥΜΗΣ (ΧΩΜΑΤΕΡΗ)



Αυτή ήταν η τραγική κατάστασή της χωματερής της Κύμης. Παρά τα διθυραμβικά δελτία τύπου για την «επιχειρούμενη προστασία» του περιβάλλοντος από την Δημοτική Αρχή, η πραγματικότητα είναι ζοφερή και επικίνδυνη.

Αυτή είναι η αποχέτευση λυμάτων Κύμης




Αυτή είναι η δεξαμενή συλλογής των λυμάτων η οποία βρίσκεται παραπλεύρως της Επαρχιακής οδού Παραλίας Κύμης – Κύμη.
Κατατοπιστικά αποδεικτικά στοιχεία ότι τα λύματα πηγαίνουν ανενόχλητα δια του ποταμού στην Παραλία της Κύμης, όπου ανυποψίαστοι πολίτες κάνουν χρήση της θάλασσας.

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΙ

Μάριος Ευρυβιάδης
(Καθηγητής, Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών, Πάντειο Πανεπιστήμιο)
 Έχετε μήπως «μπερδευτεί» με όλα όσα ακούτε ή διαβάζετε αναφορικά με τον Αμερικανό φυγά Edward Snowden  και για τις κατηγορίες εναντίον του; Ότι αποκάλυψε πως λειτουργεί το αμερικανικό σύστημα παρακολούθησης, συλλογής και αποθήκευσης όλων των ηλεκτρονικών δεδομένων του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου και των  εντός Αμερικής,  δηλαδή αυτών που ανταλλάσσονται αναμεταξύ Αμερικανών πολιτών; 

Τι έγινε ρε παιδιά; Μας απειλείτε με πραξικόπημα;

Του Γ. Ανανδρανιστάκη
«Θα ήμασταν σαν την Αίγυπτο, εάν χρεοκοπούσαμε και βγαίναμε από το ευρώ, όπως υποστήριζαν κάποιοι», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. «Βλέπω τις εικόνες από την Πλ. Ταχρίρ και τα τανκς στο Κάιρο και θυμάμαι τον Λάκη και τον Αλαβάνο που εύχονταν να κάνουμε το Σύνταγμα-Ταχρίρ», έγραψε μετά από λίγο στο twitter ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Τι έγινε ρε παιδιά της κυβέρνησης, από την κυριλέ Κεντροδεξιά  των τεχνοκρατών, μέχρι την μπρουτάλ Ακροδεξιά των τηλεμαϊντανών; Μας απειλείτε με πραξικόπημα;

Παραπομπή Παπακωνσταντίνου για 3 αδικήματα- Αυλαία με εντάσεις

Με ένταση έκλεισε η συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ανάμεσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και και τον πρόεδρο της Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη εξ αιτίας της διαδικασίας που ακολουθήθηκε για την έγκριση του πορίσματος της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Ο αντιπαραθέσεις συνεχίστηκαν και στους διαδρόμους της Βουλής.

ΚΚΕ:Τρία τα αδικήματα Παπακωνσταντίνου

Ενδείξεις για τη διάπραξη τριών αδικημάτων από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου διαπιστώνει, στο πόρισμά του, το ΚΚΕ, ενώ καταλογίζει «τουλάχιστον πολιτικές ευθύνες» σε Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιώργο Παπανδρέου.
Πρόκειται για το αδίκημα της νόθευσης εγγράφου με κακουργηματική μορφή, το αδίκημα της απιστίας σχετικά με την υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος και το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

ο Δ. Αναγνωστάκης για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι"



Σε συνέχεια προηγούμενων ερωτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα ¨Βοήθεια στο Σπίτι¨, ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης, κατέθεσε νέα ερώτηση για το θέμα.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Εύβοιας ερωτά το αρμόδιο Υπουργείο:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, από τους εργαζόμενους στα Τσιμέντα



Το Σωματείο εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας σε συνεργασία με το Ε.Κ.Ε διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, την ΔΕΥΤΕΡΑ  8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 8μ.μ.
Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αφενός στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων του Σωματείου μας για την ανάκληση των ομαδικών απολύσεων και την επαναλειτουργία του Τσιμεντάδικου της Χαλκίδας  και αφετέρου σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης  στον ίδιον ακριβώς αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στην Δημόσια Ραδιοφωνία και Τηλεόραση.

ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΗ Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ

Τσιμέντα Χαλκίδας, Σωληνουργεία Τσαούσογλου, Όμιλος Λαυρεντιάδη, Νεοσέτ, Σέλμαν, Ηλεκτρομηχανική και τόσα ακόμη εργοστάσια που μετατρέπονται σε κουφάρια και προστίθενται στο σπιράλ θανάτου, αναδεικνύοντας την Εύβοια σε πρωταθλητή της ανεργίας, του παραγωγικού και κοινωνικού μαρασμού.

Συνάντηση του Συμεών Κεδίκογλου με το Σωματείο Εργαζομένων στην Ηλεκτρομηχανική



Συνάντηση είχε χθες ο Συμεών Κεδίκογλου με το Σωματείο των Εργαζομένων στην Ηλεκτρομηχανική Κύμης στο Υπουργείο Παιδείας, όπου τους ενημέρωσε σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις

Στην Κάρυστο ο Περγαντάς


Τη Δευτέρα  08/07/2013 και ώρα 12:30 ο  Περιφερειάρχης  Στερεάς  Ελλάδας κ. Κλέαρχος  Περγαντάς  θα επισκεφθεί το λιμάνι της  Καρύστου και στη συνέχεια  θα παραβρεθεί στο Δημαρχείο, όπου θα συζητηθούν τα έργα του Δήμου Καρύστου

Η Λαϊκή Συσπείρωση για την συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης Αλιβερίου



Την Τρίτη 2 Ιούλη συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης Αλιβερίου με θέμα Η.Δ. «προτάσεις για το περιφερειακό πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας.»
 Η Λαϊκή Συσπείρωση στην τοποθέτηση της μεταξύ άλλων τόνισε:
Στο εκμεταλλευτικό σύστημα, που ζούμε, με δεδομένη την κυριαρχία των μονοπωλίων και του μεγάλου κεφαλαίου και για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, οι πολιτικές δυνάμεις που τους υπηρετούν επιδιώκουν αναθεώρηση και εξειδίκευση του Χωροταξικού Σχεδιασμού και για την περιοχή της Στερεάς Ελλάδας με βάση το νέα δεδομένα που προκύπτουν :

H λεηλασία της δημόσιας γης

 Άρθρο του .Αποστόλου
Με τη θεσμοθέτηση της υποχρέωσης σύνταξης του Εθνικού Κτηματολογίου δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις και στη χώρα μας -επιτέλους- για την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων ιδιοκτησίας και χρήσης γης. Όμως η μέχρι σήμερα πορεία χαρακτηρίστηκε όχι μόνο από τη καθυστέρηση αλλά κυρίως από τη μη υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Δημοσίου .

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

«Μαϊμού» το εσωκομματικό "χάος" στην ΝΔ!!!!!



Μετά από ένα συνέδριο, συνήθως τα κόμματα αναμένουν πολλά. Σχηματισμό νέων συμμαχιών, διεύρυνση της επιρροής, τους νέες ιδέες, λύση πολιτικών ζητημάτων.  Η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο δεν κεφαλαιοποίησε τίποτα από το συνέδριο, αλλά αντίθετα «φαίνεται» να ξανά γυρίζει στην εσωστρέφεια.  

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ορίστηκαν οι νέοι γραμματείς των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η οποία και όρισε τους νέους γραμματείς του κόμματος.
Αναλυτικά οι νέοι γραμματείς:
Γραμματεία Εθελοντισμού και Δράσεων: Χαράλαμπος Μπαρούτας.

Του έφερε γούρι!!!!!

Σήμερα  η Κίνα τον απομάκρυνε από την προεδρία της China Ocean Shipping Group μετά από απόφαση της κυβέρνησης της.

Αστροπαρατήρηση στη φύση

Το βράδυ του Σαββάτου 6/7/2013 και ώρα 20:30 , η ομάδα "Κηφέας" έχει προγραμματίσει εξόρμηση στο γήπεδο της Λούτσας Ευβοίας με σκοπό την αστροπαρατήρηση και αστροφωτογράφηση. Kαλό θα ήταν όποιος παρευρεθεί να
έχει μαζί του νερό, τροφή και γενικά οτι κρίνει πως θα χρειαστεί τις ώρες που θα βρισκόμαστε στο σημείο της παρατήρησης. 

Τρία νέα έργα στο πλαίσιο της δράσης «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση (ΤΟΠΣΑ)




Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά εντάχθηκαν και χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ τρία νέα έργα στο πλαίσιο της δράσης «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση (ΤΟΠΣΑ) προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας», συνολικού προϋπολογισμού 426.000 €.

Άνευ προηγουμένου συνωμοσία σιωπής - Νέα καταγγελία Χρυσής Αυγής στο ΕΣΡ

Εκείνοι οι οποίοι εξαπατούν επί δεκαετίες το Λαό μας, ταπεινώνοντάς τον, εξαθλιώνοντας και ξεπουλώντας τους κόπους και τον ιδρώτα του, ισχυρίζονται πως ζούμε στα πλαίσια ενός δημοκρατικού κράτους.

Λειτουργία ΕΟΠΠΥ Κεντρικής και Νοτίου Εύβοιας»



Στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, κατέθεσε σήμερα προς τον Υπουργό Υγείας Αναφορά σχετικά με τη λειτουργία του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας της Κεντρικής και Νότιας Εύβοιας και την ενδεχόμενη κατάργηση του Περιφερειακού Κλιμακίου Ασφάλισης Αλιβερίου.

Λειτουργία ΕΟΠΠΥ Κεντρικής και Νοτίου Εύβοιας»



Στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, κατέθεσε σήμερα προς τον Υπουργό Υγείας Αναφορά σχετικά με τη λειτουργία του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας της Κεντρικής και Νότιας Εύβοιας και την ενδεχόμενη κατάργηση του Περιφερειακού Κλιμακίου Ασφάλισης Αλιβερίου.

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για τις συζητήσεις της κυβέρνησης με την τρόικα.



Στις τρέχουσες συζητήσεις με την τρόικα τα κυβερνητικά επιτελεία οφείλουν:
  • να αποκλείσουν οριστικά τη λήψη νέων μέτρων, που θα περικόπτουν το εισόδημα των πολιτών.

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ Κ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΝΔ

Μετά το "παρών" του βουλευτή Ευβοίας Κ.Μαρκόπουλου στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο αρχηγός της Νέας Δημηκρατίας από το βήμα του συνεδρίου της, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Εύβοιας δηλώνουμε τα εξής:
Ο κ. Μαρκόπουλος εξελέγη βουλευτής Εύβοιας τον Ιούνιο του 2012.

Δήλωση του ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ για τη σημερινή συνεδρίαση του ΟΑΣΕ στην Κωνσταντινούπολη



Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, μετά το τέλος των σημερινών πολύωρων συνεδριάσεων των Επιτροπών και της Ολομέλειας της Ετήσιας Συνόδου των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του ΟΑΣΕ στην Κωνσταντινούπολη, έκανε την εξής δήλωση:

Οι αντιπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στo ιδρυτικό συνέδριο του



Οι αντιπρόσωποι  Ευβοίας  που  θα  πάνε στo  ιδρυτικό  συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ  στις  10/7/13 ως και 14/7/2013 εκλεγμένοι εκπρόσωποι  από  τοπικές επιτροπές από τις  ψηφοφορίες  που  έγιναν  28-29-30/6/2013 (με  αλφαβητική  σειρά)

ΧΑΛΚΙΔΑΣ 

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Παντελής Καψής, ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών

του Γιώργου Αναδρανιστάκη  
Θα πληρώσουμε από την τσέπη μας 300 εκατ. ευρώ για να ενισχύσουμε τους καναλάρχες, τον Μπόμπολα, τον Αλαφούζο, τον Κυριακού, τον Κοντομηνά, τον Βαρδινογιάννη. Και να πεις ότι θα τους τα δώσουμε απευθείας, θα τα κάνουμε τάλαρα σαν τον Αυλωνίτη στο «Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο» και θα τα αδειάσουμε με ανατρεπόμενα στις αυλές τους, πάει στο καλό.

Έχει όνομα: τη λένε Βαρβάρα Αργυρίου. Και ήταν η μητέρα μου - Το συγκλονιστικό άρθρο του Πέτρου Αργυρίου που έχασε τη μητέρα του από αυτοκτονία

 Του γιου της Πέτρου Αργυρίου
Δεν κρατάω πλέον λογαριασμό για τις αυτοκτονίες της κρίσης.
Είμαι όμως απόλυτα βέβαιος ότι από χθες είναι +1. Και είμαι τόσο βέβαιος, γιατί αυτό το +1 που προστέθηκε στα μαθηματικά του θανάτου ήταν η μητέρα μου...

Ένα πολύ δυνατό video από την ΕΡΤ

Σπάει κόκαλα ο Πρώην Διευθυντής Ειδήσεων ΕΡΤ: Γιώργος Κογιάννης Δημοσιογράφος... Διορισμοί κουμπάρων Σαμαρά συγκυβέρνησης.



Κύριε Πρωθυπουργέ,

Διάβασα με ιδιαίτερη προσήλωση το άρθρο σας στην εφημερίδα «Καθημερινή» και αναρωτήθηκα: Γιατί ξαφνικά γίνατε τόσο σκληρός με τα ίδια τα «παιδιά σας» στα οποία εδώ κι ένα χρόνο παραδώσατε, εν λευκώ, την ΕΡΤ;

Ρωτάτε κύριε πρωθυπουργέ: «Μπορείς να κάνεις μεταρρυθμίσεις χωρίς να ξεβολευτούν οι βολεμένοι»;