Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Τα κωλόπαιδα της εύφορης κοιλάδας!!



Χυδαίο πορνό δεν είναι αυτό με τα παρτουζώματα και τα ξεκωλίκια. Αυτό έχει πλάκα, κάβλα και σε χαλαρώνει. Χυδαίο πορνό είναι να βλέπεις κροίσους κωλόπαιδα να εκτοξεύουν για επίδειξη στα Μπαρ, πανάκριβες σαμπάνιες που είναι φτιαγμένες για γκουρμέ απόλαυση κι όχι για να βρέξεις σαν πλουσιόβλαχος, κωλαράκια wanna be βιζιτούδων, που δεν έχουν καν την αξιοπρέπεια να παραδεχτούν ότι είναι πουτάνες, αλλά δηλώνουν κοσμικές.

Η πιο "πρόστυχη" τούρτα ...πρώτο τραπέζι πίστα στην Πάολα από Χαλκιδέο Επιχειρηματία

Ένας Χαλκιδαίος επιχειρηματίας έκανε πράξη τα λόγια του και γιόρτασε τα γενέθλια του στην συναυλία της Πάολα, με μία πρωτότυπα... πρόστυχη τούρτα που είχε πικάντικο θέμα!
Ποιος να το περίμενε ότι στη χθεσινοβραδινή συναυλία της Πάολα στην Χαλκίδα, την παράσταση θα έκλεβε μία τούρτα. Αλλά τι τούρτα..

Unicef: 300 παιδιά έχουν σκοτωθεί στη Γάζα

Τουλάχιστον 296 ανήλικοι Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας από την έναρξη της επιχείρησης του ισραηλινού στρατού στις 8 Ιουλίου, σύμφωνα με τη Unicef.
«Τα παιδιά είναι το 30% των άμαχων θυμάτων», εκτιμά η Unicef, ο απολογισμός της οποίας βασίζεται στον αριθμό των νεκρών που η οργάνωση του ΟΗΕ έχει καταφέρει να επιβεβαιώσει.

To μέλλον του ΠΑΣΟΚ και του πολιτικού σχηματισμού της «Ελιάς» - See more at: http://afterhistory.blogspot.gr/2014/07/to.html#sthash.lmwXEwzv.dpuf

Του Σίμου Ανδρονίδη*
Στην πολιτική μάχη των Ευρωεκλογών, το ΠΑΣΟΚ κατήλθε εντασσόμενο στον πολιτικό σχηματισμό της «Ελιάς». Στον ίδιο πολιτικό σχηματισμό έχουν ενταχθεί και άλλες ομάδες και συσσωματώσεις που αναφέρονται στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς, (βλ. Συμφωνία για την νέα Ελλάδα του Ανδρέα Λοβέρδου, κ.α).

Εμπαιγμός των κατοίκων της νότιας Καρυστίας



Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, τοποθετήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, επί του Νομοσχεδίου: «Περιβαλλοντική αναβάθμιση και ιδιωτική πολεοδόμηση - Βιώσιμη ανάπτυξη οικισμών - Ρυθμίσεις δασικής νομοθεσίας».

ΔΗΛΩΣΗ Του βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Αποστόλου, με αφορμή την απόρριψη της τροπολογίας για το ιδιοκτησιακό της Καρύστου:



« Ας σταματήσει επιτέλους η πολιτική του εκμετάλλευση. Πρόκειται για έναν φτηνό λαϊκισμό που έχει επαναληφθεί πολλές φορές. Όλοι αυτοί που υπόσχονταν και υπόσχονται άμεση νομοθετική λύση, αποκρύπτουν σκόπιμα ότι η πρότασή τους έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την ισχύουσα νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας και το Σύνταγμα της χώρας .