Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Αμφίπολη: Τα 14 σενάρια για τον «ένοικο» του τάφου

Ποιος είναι θαμμένος στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης; Ιδού οι 14 «διατυπωθείσες θεωρίες», ανεξαρτήτως ιστορικών πηγών ή προσδοκιών και πέρα από το πιθανό ή το απίθανο
Είναι ο πιο διάσημος άγνωστος «νεκρός» στην Ελλάδα των τελευταίων, τουλάχιστον, τριάντα ετών.
Βεβαίως, ουδείς γνωρίζει εάν είναι ένας ή, πρόκειται για περισσότερα πρόσωπα, όπως ουδείς μπορεί να πει, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, με βεβαιότητα ότι, ο Τύμβος Καστά είναι όντως ταφικό μνημείο (και όχι, σύμφωνα με κάποιες υποθέσεις που διατυπώνονται τις τελευταίες ημέρες χαμηλόφωνα, ιερό, ναός).

The Toc: 4ημερη αποστολή μαμούθ 26 ατόμων της ΝΕΡΙΤ στη Χαλκιδική για κάλυψη της ομιλίας Σαμαρά

nerit_new_logoΒΠρόκληση χαρακτηρίζεται η απόφαση της κρατικής τηλεόρασης σε εποχές λιτότητας και ενώ με παρέμβαση του Μαξίμου είχε κοπεί η μετάδοση της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ

Η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ ενέκρινε την αποστολή μαμούθ 26 υπαλλήλων για την τηλεοπτική κάλυψη της ομιλίας του πρωθυπουργού στην Χαλκιδική εν’όψει της κοινής συνεδρίασης της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ.

Τα «περίεργα» της επίσκεψης Σαμαρά στο Βερολίνο!!!

Μέρκελ και Σαμαράς στην συνέντευξη τύπου στο Βερολίνο (23/9/2014)Ένα 24ωρο μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο ο Έλληνας πρέσβης στη Γερμανία Παναγιώτης Ζωγράφος υπέβαλε την παραίτηση του, χαρακτηρίζοντας αναληθή δημοσιεύματα για τα αίτιά της.
Η είδηση για την παραίτηση του Έλληνα πρέσβη στο Βερολίνο άρχισε να κυκλοφορεί σε ελληνικές ιστοσελίδες από την Τετάρτη το απόγευμα στις 5 μμ.

Ο Άδωνις… έδιωξε από τις τράπεζες 87 εκατ. ευρώ!!!!

Πολύ ακριβά κόστισε στις τράπεζες η δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη, ότι αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος θα αποσύρει τις καταθέσεις του και θα στείλει τα χρήματα του στο εξωτερικό. 
Από το πρωί της Τρίτης που έγινε αυτή η δήλωση σε εκπομπή του Mega, παρατηρήθηκε ασυνήθιστο κύμα αναλήψεων σε όλες τις ελληνικές τράπεζες.

Παντρεύτηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Έγινε το Σάββατο ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον αγαπημένο της Απόστολο Μάντη, στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού.
Με… πάνω από μία ώρα καθυστέρηση έφτασε στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού, η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Φορώντας ένα λευκό νυφικό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από τον πατέρα της, Νίκο Κωνσταντόπουλο, ενώ έλαμπε από ευτυχία.

Δημοσκόπηση Public Issue: Διψήφια η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ στις 11 (!) μονάδες

Υπερφορολόγηση, επικοινωνιακές ακρότητες  και επιμονή στην ίδια οικονομική συνταγή βουλιάζουν την κυβέρνηση. Σαράντα μονάδες η διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση.

Του Τάσου ΤσακίρογλουΔυναμική αυτοδυναμίας στον ΣΥΡΙΖΑ  καταγράφει η έρευνα πολιτικής συγκυρίας Σεπτεμβρίουπου πραγματοποίησε η Public Issue, λίγες μέρες μετά την άνοδο Σαμαρά – Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ και σ' ένα κλίμα που φορτίζεται από το μπαράζ της φορολόγησης των πολιτών και την αδυναμία της κυβέρνησης να αρθρώσει πειστικό διαπραγματευτικό λόγο έναντι των δανειστών.

40 χρόνια Νέα Δημοκρατία: Ανθ' ημών Άδωνις

Μακάρι να έλειπαν αυτά τα γενέθλια. Ο εορτασμός των σαράντα χρόνων της Νέας Δημοκρατίας βρίσκει κυβέρνηση και κόμμα στην χειρότερη κατάσταση που βρέθηκε ποτέ. Το κόμμα του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, το ευρωπαϊκό λαϊκόκόμμα των πρωθυπουργών Γ. Ράλλη, Κ. Μητσοτάκη και του νεότερου Κ. Καραμανλή, έχει αφεθεί στην τύχη του. Έχει αφεθεί στις ορέξεις των κυρίων Λαζαρίδη, Σταμάτη, Γεωργιάδη. Έχει αφεθεί στις διαθέσεις της κ. Σπυράκη. Πάλι καλά που υπήρξαν αποκαλύψεις πρόσφατα και για την ώρα το κόμμα και η κυβέρνηση δεν έχει αφεθεί στην αγκάλη του κ. Μπαλτάκου.