Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα νίκης στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ από στην Χαλκίδα



Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και  νίκης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιανουαρίου, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου, στην Χαλκίδα, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Χαλκίδα, με ομιλητές, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ρούντι Ρινάλντι και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Οικολόγων - Πράσινων, Χριστίνα Ευθυμιάτου.

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα ότι την Κυριακή θα κάνει ξαστεριά από την Κρήτη.

“ Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια της τελευταίας προεκλογικής του ομιλίας, στο Ηράκλειο Κρήτης, στην πλατεία Ελευθερίας ”
 
    «Το Ηράκλειο έδωσε σήμερα μήνυμα νίκης, μιας αυτοδύναμης Ελλάδας. Θέλουμε την πρώτη μας ευκαιρία και την θέλουμε ολόκληρη.

    Αποχώρησε από το Ποτάμι με καταγγελίες ο Κυριάκος Κωστόπουλος

    “ «Δανεικά σύμβολα, αόριστες ιδέες και αρχηγικές πολιτικές»  ”
     Δανεικά σύμβολα, αόριστες ιδέες και αρχηγικές πολιτικές". Με το τρίπτυχο αυτό περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το Ποτάμι ο Κυριάκος Κωστόπουλος, μέχρι πρότινος στέλεχος του κόμματος, που όμως αποχωρεί με αιχμές κατά του Σταύρου Θεοδωράκη.

    Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Κυριάκος Κωστοπουλος κάνει λόγο μεταξύ άλλων για αντιδημοκρατικές διαδικασίες, με όργανα του κόμματος τα οποία είναι μόνο για το θεαθήναι, "στρατιωτάκια" που επικυρώνουν "αμάσητα" κάθε απόφαση του επικεφαλής Σταύρου Θεοδωράκη, και χαρακτηρίζει το Ποτάμι "συνονθύλευμα".

    Επιστροφή βουλευτικής αποζημίωσης από τον Δημ Αναγνωστάκη



    Ο τ. βουλευτής Εύβοιας της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Αναγνωστάκης επέστρεψε, ως όφειλε, μετά την απόφαση του Προέδρου της Βουλής, τη βουλευτική αποζημίωση του μηνός Ιανουαρίου.

    Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γιώργου Μαρίνου, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιου βουλευτή Εύβοιας, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας



    Δημοσιογράφος: Θέλω να μου πείτε - είστε έμπειρος -  τι βλέπετε το διαφορετικό σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση που μοιάζει να ναι μονομαχία τελικά και ντέρμπυ για κάποιους ίσως, πάντως μονομαχία είναι σίγουρο. Πώς το βλέπετε αυτό; Που φθάσαμε πάλι στον δικομματισμό που καταγγέλλει το ΚΚΕ πάντοτε;

    Γιώργος Μαρίνος: Κοιτάξτε, αντιμετωπίζουμε αυτή την εκλογική μάχη με μεγάλη ευθύνη, τα περί μονομάχων όλα αυτά είναι στα πλαίσια του δικομματικού σεναρίου για να εγκλωβίζουν εργατικές λαϊκές δυνάμεις. Πρέπει ο λαός να δει με πολύ αυστηρό κριτήριο τον ρόλο του δικομματισμού όλα αυτά τα χρόνια, και να απαντήσει αποφασιστικά τόσο στην κινδυνολογία της ΝΔ όσο και στις αυταπάτες που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ, και να θέσει το εξής ζήτημα:

    Τσιμέντα Χαλκίδας: Κινητικότητα για την υλοποίηση των ομαδικών απολύσεων

    Κλιμακώνεται σε καθημερινή βάση η αντιλαϊκή πολιτική σε βάρος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση των εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας(ΑΓΕΤ) καθώς η εργοδοσία της πολυεθνικής LAFARGE έχει προχωρήσει με τις κυβερνητικές ευλογίες σε απολύσεις εργαζομένων της επιχείρησης που από 250 έχουν απομείνει περίπου 50, ενώ επίκεινται και οι υπόλοιπες, στο πλαίσιο της συνολικής «αναδιάρθρωσης» του ομίλου.

    Συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λιβαδεία με το Δημήτρη Κουτσούμπα

    Στη Λιβαδειά θα βρεθεί ο Δημήτρης Κουτσούμπας σήμερα , όπου θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς στις 7.00μ.μ.

    Γιώργος Παπαγεωργίου, διαχρονική αξία. Η πρώτη επιλογή για όσους ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ



    Παρών χθες βράδυ, στη εκπομπή ΣΤΟΠ ΚΑΡΕ της Ιωάννας Μουρζανά στο ΣΤΑΡ της Κεντρικής Ελλάδας, ήταν ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος  βουλευτής Ευβοίας με το ΠΑΣΟΚ ο κ. Γιώργος Παπαγεωργίου .

    Κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκίδα

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23-1-2015 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο του Νομαρχιακού Μεγάρου. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Ρούντι Ρινάλντι, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας κεντρικής Επιτροπής και η Χριστίνα Ευθυμιάτου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Οικολόγων - Πράσινων.

    ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



    «Σε λίγες ώρες οι κάλπες ανοίγουν και ο ελληνικός λαός θα εκφράσει την αβίαστη βούλησή του για το μέλλον της χώρας σε μια από τις κρισιμότερες εκλογικές αναμετρήσεις.

    Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ βάλαμε στην άκρη τις ιδεολογικές ταμπέλες με στόχο τη συγκρότηση ενός μεγάλου αντιμνημονιακού μετώπου για την απελευθέρωση της χώρας από τα δεσμά των δανειστών και την ξένη κατοχή.

    ΑΡΘΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΞΙΑ»



     Τρίτη εντολή για εθνική σταθερότητα
    Λέω συχνά στις ομιλίες μου ανά την Ελλάδα αυτές τις ημέρες του προεκλογικού αγώνα ότι η χώρα μπορεί να πορευθεί μόνο με την αλήθεια, με την ειλικρίνεια, μόνο με μια εθνική στρατηγική. Την δική μας εθνική στρατηγική, αυτή πάνω στην οποία έχουμε καταθέσει την δική μας φθορά, τις δικές μας απώλειες, τη μείωση της δύναμης του ΠΑΣΟΚ. 

    ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ



    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος σήμερα Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιεί περιοδεία στα Δωδεκάνησα, όπου είναι υποψήφιος. Από τη Ρόδο έκανε την εξής δήλωση:

    Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα: Η αλήθεια, η ελπίδα, η ανατροπή είναι εδώ! Και είναι ΚΚΕ!

    Απέραντο κόκκινο στο Σύνταγμα που κατακλύστηκε από δεκάδες χιλιάδες φίλους και οπαδούς του ΚΚΕ στη συγκλονιστική κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.
    Η εντυπωσιακή συγκέντρωση του ΚΚΕ γέμισε όλη την πλατεία Συντάγματος και τους δρόμους που την περιβάλλουν. Από κάθε γωνιά της Αθήνας κίνησαν νέοι άνθρωποι, άνθρωποι του μεροκάματου, κίνησαν γυναίκες και άνδρες για να φωνάξουν «ΚΚΕ δυνατό, δύναμη για το λαό» και «Η ελπίδα είναι εδώ, ΚΚΕ ισχυρό».

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Μαρμάρι, με ομιλητή τον Κώστα Τράκο, υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας.



    Ο Κ. Τράκος ανάμεσα στα άλλα τόνισε:
    «Ο λαός μας έχει μεγάλη πείρα από τη ζωή του και από τις ειδικότερα τα τελευταία χρόνια που τώρα πριν φτάσει στην κάλπη πρέπει να τις αξιοποιήσει. Να σκεφθεί τι έχει κερδίσει τόσα χρόνια από την επιλογή κυβερνήσεων με κριτήριο το «μικρότερο κακό». Προκύπτει πάντα κάτι χειρότερο, νέα μέτρα παίρνονται εις βάρος του λαού, πολύ περισσότερο την περίοδο της κρίσης.

    Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

    Αυτό που είπε ο Σταύρος Θεoδωράκης....Το μότο υποψήφιου βουλευτή με το Ποτάμι. Τώρα πως ο διάβολος γίδια δεν είχε και τυρί επούλαγε είναι μια άλλη ιστορία.



    Και να θυμάστε όταν ψηφίζετε ότι «Τζάμπα τυρί υπάρχει μόνο μέσα στην ποντικοπαγίδα.»


    Παρακολουθήσαμε, στη εκπομπή ΣΤΟΠ ΚΑΡΕ της Ιωάννας Μουρζανά στο ΣΤΑΡ της Κεντρικής Ελλάδας, την συνέντευξη που έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας με το Ποτάμι κ. Τούσης .

    Κάτσαμε για να ακούσουμε την «νέα πρόταση» που κομίζει. Απογοητευτήκαμε γενικός, αφαιρετικός, αόριστος,  με μεγάλη ευκολία  μετακινείται μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

    Καθαρή αυτοδυναμία για να διαπραγματευτεί ζήτησε ο Τσίπρας


    «Την Κυριακή θα έχουμε έναν ιστορικό θρίαμβο του λαού. Ο φόβος τελείωσε οριστικά» είπε το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην κεντρική προεκλογική ομιλία του στην πλατεία Ομονοίας.
    tsipras12-570«Αυτοδύναμος ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα στην Ευρώπη» πρόσθεσε.
    Στη συνέχεια εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι «ποτέ άλλοτε Πρωθυπουργός δεν δυσφήμισε τόσο τη χώρα του, τη δημοκρατία και τον λαό του όσο ο κ. Σαμαράς».

    Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ από 4,4% έως 9,9% δίνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις

    Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ από 4,4% έως 9,9% δίνουν τρεις νέες δημοσκοπήσειςΠροβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις των εταιρειών Metron Analysis, Rass και Palmos Analysis, για τις εφημερίδες Παραπολιτικά και Επένδυση και τον ενημερωτικό ιστότοπο TVXS, αντίστοιχα.
    Σύμφωνα με την Metron Analysis για την εφημερίδα Παραπολιτικά η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ανέρχεται στις 4,4 ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου και 5,3 ποσοστιαίες μονάδες στην εκτίμηση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων.

    Χορηγοί της Ν.Δ: Ποιος την γαμ@@ την πρωτιά του Αλέξη», αυτή χάθηκε. Τώρα σημασία έχει το Plan B.


    Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένεται η σέντρα του φετινού πρωταθλήματος «Εκλογές 2015 την Κυριακή το πρωί, το οποίο φαίνεται πως έχει τελειώσει πριν αρχίσει και αποτελεί  έκπληξη στην ιστορία του θεσμού. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις ομάδες που συμμετέχουν .

    ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ)

    Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, πριν απ΄ όλα ευχαριστώ από καρδιάς τον αγαπητό μου φίλο ,τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος ,τον Σεργκέι Στάνισεφ, πρώην Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, που ήρθε για να μεταφέρει εδώ σε μας ,σε σας ,στο ΠΑΣΟΚ, την καθαρή αλληλεγγύη των Ευρωπαίων δημοκρατών και σοσιαλιστών, ένα μήνυμα υποστήριξης αλλά και ενότητας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κινήματος.

    Ανοικτή εκδήλωση στο εργατικό κέντρο από τον Ανταρσύα Εύβοιας



    Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ Εύβοιας διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 στις 19.00 στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας.  
    Συσπείρωση και αγώνας για να ζήσει ο εργαζόμενος λαός, για να βάλει τέλος στη φτώχεια, την ανεργία, χωρίς μνημόνια και χρέος, έξω από ευρώ και ΕΕ
    Καταδίκη των κομμάτων του Μνημονίου, παλαιών και νέων

    Με την ομιλία του Γιώργου Μαρίνου στην Ερέτρια ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στην Εύβοια


    Από την Ιστιαία μέχρι την Κάρυστο, από το Μαντούδι μέχρι το Αλιβέρι και την Κύμη, στα Ψαχνά, στην Αρτάκη, μέσα στη Χαλκίδα και στις γειτονιές της, η προεκλογική δραστηριότητα των οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ αγκαλιάστηκε από τους λαϊκούς ανθρώπους της Εύβοιας.

    Να δοθεί λύση στις κλοπές και τις διακοπές ρεύματος στο Δήμο Καρύστου ζήτησε ο Ι. Παπαλυμπέρης



    Συγκεκριμένα, για το ζήτημα των κλοπών στην περιοχή πρότεινε οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων να επισκεφτούν άμεσα τον διευθυντή αστυνομικής διεύθυνσης Χαλκίδας και να του ζητήσουν: 1. Την δραστική παρέμβαση της αστυνομίας ώστε να λυθεί το ζήτημα άμεσα. 2. Την κάλυψη όλων των οργανικών κενών του Α.Τ. Καρύστου. 3. Την επαναλειτουργία του αστυνομικού σταθμού Μαρμαρίου. 

    Επιστολή Δημήτρη Αλεξιου υποψήφιου Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας.



    ΦΙΛΟΙ   ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ 
           Με αυτήν  την επιστολή θέλω να επικοινωνήσω λίγο  πριν τις κρισιμότερες εκλογές της σύγχρονης  Ιστορίας μας  και να  ζητήσω από εσάς  υπερψήφιση του ψηφοδελτίου που συμμετέχω αλλά και προσωπική στήριξη,  ώστε την επομένη της 25ης Ιανουαρίου να σχηματιστεί μια ισχυρή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  που θα εφαρμόσει  το πρόγραμμα του.

        Είναι το πρόγραμμα σωτηρίας  του λαού και ο οδικός χάρτης  ανασυγκρότηση της χώρας από το μηδέν, μετά την  καταστροφή που προκάλεσαν οι συνεργαζόμενες πολιτικές δυνάμεις της υποτέλειας ,της διαπλοκής ,της διαφθοράς και της κομπίνας που δεν άφησαν τίποτα όρθιο και αμόλυντο.

    ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ



    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος σήμερα Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015, στις 20:00, θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στο Αιγάλεω, στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Σταύρος Βενέτης» (Νικολάου Πλαστήρα 20, στάση μετρό Αιγάλεω).

    Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

    Τι δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις.

    ti-deixnoun-oi-mustikes-dimoskopiseis-tis-koumoundourouΟι διαφορές φτάνουν μέχρι και τις επτά μονάδες, δεν είναι όμως ακόμη «κλειδωμένη» η αυτοδυναμία εκτιμούν στο ΣΥΡΙΖΑ
    Εκλογικό θρίαμβο ακόμη και με επτά μονάδες διαφορά, αλλά όχι κατ’ ανάγκην αυτοδυναμία, και τη ΝΔ ίσως κάτω από το όριο του 30% βλέπουν, σήμερα, Τετάρτη πριν τις εκλογές, τα επιτελεία της Κουμουνδούρου στη φωτογραφία της στιγμής.

    Ο βασικός λόγος

    Μην κάνετε κριτική! Ο Σταύρος θυμώνει...

    Ο Στ. Θεοδωράκης θύμωσε με την κριτική του «Βήματος» για τη συνοχή και το στίγμα «Του Ποταμιού»
    Κρουστάλλη Δήμητρα
    Ο Σταύρος Θεοδωράκης θύμωσε επειδή «Το Βήμα» του άσκησε κριτική για τη συνοχή και το στίγμα «Του Ποταμιού», επειδή χαρακτήρισε το κόμμα του ασπόνδυλο.

    Σκληρά λόγια, αλλά «Το Βήμα» δεν είπε τίποτα παραπάνω από όσα δείχνουν και οι

    Διάβασε…. Ψάξε…. τι θα ψηφίσεις .. για να μην έχουμε αυτές τις γελειογραφίες!!!!



    Αυτό είναι το μήνυμα μας .
    Πολλές είναι η συνεντεύξεις που δίνουν οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού. Το τι διαβάζουμε δεν γράφεται…
    Αλλά ευτυχώς υπάρχει και αυτός ο «ρουφιάνος» το google , κάνεις ένα ψάξιμο και βρίσκεις   την πορεία του υποψήφιου. Άλλοτε αφωνία, άλλοτε υπέρ της κυβέρνησης και μετά αλλαγή κόμματος, άλλοτε ….
    Εμείς σήμερα θα σταθούμε  σε ένα υποψήφιο…

    Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στη Λιβαδειά

    Την Παρασκευή 23/1 στις 7.00μ.μ, στην Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς θα πραγματοποιηθεί προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας. Θα χαιρετίσουν ο Νώντας Κοτσικώνας και η Σταυρούλα Τζάνου.

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ



    Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, το Δεκέμβρη του 2014, τέθηκε στην ημερήσια διάταξη το Θέμα : «Παραχώρηση της χρήσης του ακινήτου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με δημοπρασία , εμβαδού 337.680 τ.μ στην περιοχή Αγίου Λουκά του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου» .

    Η συζήτηση του θέματος αναβλήθηκε με το αιτιολογικό να εξεταστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου και να εκφραστεί η θέση του. 

    100 συνδικαλιστές της Εύβοιας καλούν τους εργαζόμενους του νομού να στηρίξουν ΚΚΕ



    Εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο, συνδικαλιστές από όλο το Νομό Εύβοιας, μπροστά στις εκλογές της 25ης Γενάρη:
    Γνωρίζουμε καλά ότι το ΚΚΕ με τη δράση του στα εργοστάσια και στους τόπους δουλειάς,  κράτησε τη φλόγα του αγώνα αναμμένη, έδωσε κουράγιο στον εργατόκοσμο της περιοχής. Οι δεκάδες ερωτήσεις που έκανε στη Βουλή για τα προβλήματα των εργαζομένων και των ανέργων συνέβαλλαν στην ανάδειξη των προβλημάτων που «καίνε» τη λαϊκή οικογένεια.

    Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

    Τέρατα μορφώσεως οι υποψήφιοι βουλευτές της Εύβοιας, αλί που πάει;;;




    Απολαυστικός ήταν  υποψήφιος βουλευτής της Εύβοιας, σε συνέντευξη του σε τοπικό ραδιόφωνο. Ο εν λόγω υποψήφιος ρέει  χρήμα ΠΟΤΑΜΙ σε διαφημίσεις έμμεσες και άμεσες,  σε blog και ραδιόφωνα.
    Μιλώντας κάποιος σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο ακροατής χρειάζεται να έχει "εκπαιδευμένο" αυτί για να καταλάβει  τα λάθη του προφορικού λόγου. Θέλησε όμως ο εν λόγω υποψήφιος να "πουλήσει" την συνέντευξη σε site για να μπορούμε να την απολαύσουμε. Στο γραφτό λόγω δεν χωράνε λάθη!!!

    Τι κάνατε για την επίλυση του ιδιοκτησιακού κ. Κεδίκογλου;



    Με απορία και θυμό πληροφορήθηκα την τοποθέτηση του κ. Σίμου Κεδίκογλου επί του Ιδιοκτησιακού ζητήματος, την Δευτέρα το βράδυ στην Κάρυστο. Ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ισχυρίστηκε, εν ολίγοις, ότι τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ δεν του επέτρεψαν να δώσει λύση.

    Κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκίδα



    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23-1-2015 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο του Νομαρχιακού Μεγάρου. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Ρούντι Ρινάλντι, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας κεντρικής Επιτροπής και η Χριστίνα Ευθυμιάτου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Οικολόγων - Πράσινων.

    ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

    Δευτέρα 19 Γενάρη , κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής του υποψήφιους βουλευτές Γιώργο Μαρίνο και Αντώνη Κούκουρα επισκέφτηκαν το σταθμό πυροσβεστικής στη Χαλκίδα, οι οποίοι επαναβεβαίωσαν τη στήριξη του ΚΚΕ στα αιτήματα των πυροσβεστών και τους κάλεσαν να αντιταχθούν στην κινδυνολογία της Ν.Δ και στις αυταπάτες του ΣΥΡΙΖΑ ,

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ



    Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Κοντά μου είναι ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο κ. Πάνος Καμμένος. Καλωσορίσατε. Τι κάνετε; Τρέχετε;

    Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Έκανα 83 ομιλίες, σε 48 ώρες, σε 27 πόλεις.

    Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Βέβαια, εσείς έχετε βγάλει το αποτέλεσμα. Λέτε ότι ο προεκλογικός αγώνας έχει τελειώσει, η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας είναι μεγάλη και δεν υπάρχει δυνατότητα ανατροπής.

    Δήλωση της Σοφίας Ντούρου, υποψήφιας βουλευτή με το ΚΚΕ

    Καλούμε όλους αυτούς που δεν θέλουν να σκύψουν το κεφάλι στο φόβο, αυτούς που δεν δέχονται να ζήσουν με  ψίχουλα και ψεύτικες υποσχέσεις, αυτούς που βλέπουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, να μη συμβιβαστούν με το λιγότερο κακό. Να δείξουν εμπιστοσύνη στο  ΚΚΕ, να δώσουν δύναμη στο ΚΚΕ.

    Πρόγραμμα υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην Εύβοια

    Τρίτη 20/1
    • 7.00 μ.μ Συγκέντρωση στο δημαρχείο Ψαχνών με το Γιώργο Μαρίνο και τη Γεωργία Πύθουλα.
    Τετάρτη 21/1

    Δελτίο τύπου σχετικά με τις δηλώσεις Κεδίκογλου στον ΣΚΑΙ

    Η περιγραφή της εικονικής πραγματικότητας συνεχίζεται. Ο υπ. Βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σίμος Κεδίκογλου σε εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ μας ενημέρωσε ότι «τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης έχουν αρχίσει να φαίνονται στην Εύβοια, καθώς ανοίγει ξανά εργοστάσιο στη Χαλκίδα μετά από πολλά χρόνια, ξαναδουλεύει το Μαντούδι, εντάχθηκε η περιφερειακή παράκαμψη της Χαλκίδας».

    ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ



    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015, στις 12:00, θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο (Συνεδριακός χώρος 5).

    Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

    Κι όμως η ιδέα της «εκτύπωσης ευρώ» ανήκει στη Νέα Δημοκρατία

    Σάλο προκάλεσε η δήλωση της υποψήφιας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή ότι θα «κόψει» 100 δισ. ευρώ η χώρα αν τερματιστεί η ρευστότητα και αμέσως απάντησε ειρωνικά η Νέα Δημοκρατία. Από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ ανακοινώθηκαν τα εξής για την δήλωση της κας Μακρή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει διά στόματος της υποψήφιας βουλευτού του Ραχήλ Μακρή ότι αν σταματήσει η ρευστότητα στην Ελλάδα, θα “κόψουν” μόνοι τους 100 δις ευρώ. Γιατί δεν “κόβουν” 300 δισ. για να μηδενίσουν και το χρέος;».

    Για ''δωροδοκία'' από τον διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας μιλούν οι εργαζόμενοι!!!

    Για απόπειρα δωροδοκίας και για εκλογικούς λόγους, από τον διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, προκειμένου να «βοηθήσει» συγκεκριμένο βουλευτή, μιλούν οι εργαζόμενοι. Η δωροδοκία αφορά την παροχή έκτακτων αδειών το κόστος των οποίων θα φέρει ο προϋπολογισμός της χώρας.

    Μια απουσία από τις εκλογές που θα φέρει την "γλυκόξινη νίκη"

    Μπορεί να μην μετέχει στις εκλογές ο Τάσος Γέραλης με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να απουσιάζει επίσημα, αλλά δεν επέλεξε την σιωπή, άλλωστε πώς να το κάνει;  Ίσως να είναι ο μόνος που ήταν παρών και παρέμβαινε συνεχώς όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και δεν εμφανίστηκε μόνο στην προεκλογική περίοδο. 

    Ντράγκι: Τα κάνατε μπάχαλο με τον ΕLA

    ΕΚΤ κατά ΤτΕ και Στουρνάρα για ELA
    Δυσφορία και επικρίσεις για τους χειρισμούς, που οδηγούν σε «αυτοεκπληρούμενη προφητεία». Στην ΕΚΤ το κλειδί για τη λύση του προβλήματος
    Ενώ η «προληπτική" προσφυγή των τραπεζών στον ELA γίνεται θέμα έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης και από πολλές πλευρές

    Στην Παιδεία μεταφέρεται η κόντρα-ΣΥΡΙΖΑ: Καταργεί το ΑΣΕΠ-ΝΔ: Σχεδιάζουν κομματικές προσλήψεις

    PAIDEIAΣημαντικές τομές στο χώρο της εκπαίδευσης πρόκειται να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση, όπως τόνισε η υπεύθυνη του τομέα του κόμματος, κ.Καλαμαρά. Καταργούνται οι πανελλήνιες για 'Α και Β' Λυκείου και ανακαλούνται οι διαγραφές φοιτητών. 

    Δείτε όλες τις προτάσεις

    Γιαννάκου υπέρ ΣΥΡΙΖΑ:Δεν θα φέρει ορυμαγδό, τον δαιμονοποιούν.

    " Δόξα τω Θεώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει α φύγουμε από το ευρώ" δήλωσε η πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής της ΝΔ Μ. Γιαννάκου, κάνοντας λόγο για "δαιμονοποίηση" του κόμματος.

    Αποδοκιμάζουν οι Καραμανλικοί τον Βορίδη- Αντώναρος: Όσοι δε σέβονται το αποτέλεσμα,δεν έχουν θέση στη ΝΔ

    Ο στενός συνεργάτης και εκπρόσωπος του πρώην πρωθυπουργού επιτέθηκε με σκληρά λόγια στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ για τις "εμφυλιοπολεμικές" δηλώσεις του. «Τέλος η ανοχή σε όσους νιόφερτους που παίζουν με τις αρχές και τους κανόνες της παράταξης».

    Βορίδης: Δε θα παραδοθεί η χώρα στην Αριστερά ό,τι και αν χρειαστεί

    Μιλώντας σε πολιτικούς του φίλους το απόγευμα της Κυριακής στον Ασπρόπυργο, ο υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης τόνισε ότι δεν θα αφήσουν τη χώρα να παραδοθεί στην Αριστερά «ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε».
    Δείτε  τι λέει στο βιντεο..

    Τροχαίο με δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες στην Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας

    Συνολικά δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο 37ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας.

    Άγρια κόντρα ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ: Η απάντηση του Βενιζέλου στον Παπανδρέου: Αυτοί σε έριξαν

    Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου ότι ανετράπη όταν ήτα πρωθυπουργός έριξε λάδι στη φωτιά και ανέβασε τους τόνους της αντιπαράθεσης ανάμεσα στον αρχηγό του ΚΙΔΗΣΟ και το ΠΑΣΟΚ.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε: «Είχα ανατραπεί από τις επιστολές των βουλευτών του κόμματος, όπως και του υπουργού Οικονομικών (Ευάγγελος Βενιζέλος), ο οποίος έβγαλε επιστολή χωρίς τη συναίνεσή μου. Και ο Σαμαράς άλλαξε στάση». Το ΠΑΣΟΚ απάντησε στον πρόεδρο του ΚΙΔΗΣΟ αμφισβητώντας τους ισχυρισμούς του και παραθέτοντας μία σειρά δηλώσεων αλλά και την λίστα των βουλευτών που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ από το 2010 μέχρι το 2012.

    Δείτε το Νέο spot του ΠΑΣΟΚ: "Σχέδιο Πτήσης"


    Κάπου στις εκλογές πρέπει να χωρέσει και η Εύβοια

    Στις εκλογές που θα γίνουν σε λίγες μέρες θα εκλεγούν έξι βουλευτές για να εκπροσωπήσουν την Εύβοια στο εθνικό κοινοβούλιο. Μερικές φορές αυτό φαίνεται να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα στις προεκλογικές εκστρατείες των κομμάτων που επικεντρώνουν στα θέματα της κεντρικής πολιτικής.